GÜLBEN ERGEN İLHAM VERDİ

Gülben Ergen, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. Perakende Günleri'nde konuşmacı olarak yer aldı. Ergen, Filistin'deki soykırımdan hayvan haklarına kadar çeşitli konularda fikirlerini paylaşarak dinleyicilere ilham kaynağı oldu.

Perakende Günleri'nin kurucusu Suat Soysal ile 'İlham Vermek' konulu bir sohbet gerçekleştiren Gülben Ergen, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği soykırımı kınadı ve bunu "Katliam" olarak nitelendirdi. Ayrıca, sokak köpeklerinin uyutulması konusundaki görüşünü paylaşarak bunun insanlık dışı olduğunu vurguladı.

Kendisini mutsuz eden işler yapmadığını belirten Ergen, "İnsanın başarısıyla sahip olduğu söz hakkı çok orantılı bir şey. Seçen değil, seçilen olduğum zamanlar vardı. Şimdi benim çalışma prensiplerime uymayacak, titiz olmayan, vaktinde yetişemeyen, detaylı çalışmayan kimseyle çalışmıyorum. Ben çok prensipli birisiyim. Erken kalkarım, vaktinden önce giderim. 30 senenin sonunda prensipli ve çalışkan olmaktan başka yol olmadığını gördüm. Çalışkan ve prensipliyseniz, işinize saygılıysanız daha güzel bir sonuç alıyorsunuz." sözleriyle katılımcılara ilham verdi.

EMİR CAN İĞREK L’OFFICIEL HOMMES DERGİSİNE KONUŞTU EMİR CAN İĞREK L’OFFICIEL HOMMES DERGİSİNE KONUŞTU

Editör: Haber Merkezi