Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Tezgâhları gezerek pazarcı esnafıyla sohbet eden Akkan, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
Ziyarette Akkan’a, Adana Semt Pazarcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Şerif Kurşun ile bölgedeki mahalle muhtarları eşlik etti.
Denizli Semt Pazarı’nda esnafın taleplerini dinledi
Pazar esnafıyla tek tek görüşen Hasibe Akkan, sorunları, talepleri ve önerileri dinledi. Seyhan Belediyesi olarak mahallelerde yürütülen çalışmalarda esnafın ve vatandaşların görüşlerine önem verdiklerini belirtti.
Alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla da sohbet eden Akkan, hemşehrilerinin belediye hizmetlerine ilişkin beklentilerini dinledi. Akkan, pazar alışverişinin mahalle yaşamının önemli bir parçası olduğunu ifade etti.
“Sahada olmak bizim için çok değerli”
Belediyecilik anlayışlarının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı ve sorunları yerinde dinlemeyi esas aldığını vurgulayan Akkan, şunları söyledi:
“Seyhan’ımızın her mahallesinde esnafımızla, vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Sahada olmak, hemşehrilerimizin talep ve önerilerini doğrudan dinlemek bizim için çok değerli. Denizli Mahallesi’nde de esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini aldık. Seyhan’ı birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
Akkan, ziyaretinde pazarcı esnafına bol kazançlar, vatandaşlara ise hayırlı alışverişler temennisinde bulundu.




