"Mutlaka ve mutlaka bizler başaracağız ve gemiyi mutlaka o limana hep beraber vardıracağız."

Mazbata törenine HDP Adana İl Eş Başkanı Helin Kaya, Yeşil Sol Parti Milletvekili adaylarının yanı sıra partililer de katıldı.

WhatsApp Image 2023-05-19 at 16.05.13

Mazbatanın alınmasının ardından Hatimoğulları açıklamada bulundu.

Açıklamasında; “Bütün halkımıza bize gösterdiği teveccühten dolayı bizleri seçtikleri için güvendikleri için buradan bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve onlara layık olmaya çalışacağız” dedi.

Tülay Hatimoğulları Oruç sözlerine şu şekilde devam etti;

Evet mazbatamızı aldık ve bugün itibariyle yeni görevimizi de üstlenmiş olduk.

Adana'ya ve bütün Türkiye'ye bugüne kadar yaptığımız hizmetleri daha da büyüterek devam etmek umudundayız. Bizim için tabi ki seçimler bitmedi. 28 Mayıs seçimlerinde yine ilk günkü gibi seçim kampanyamızın sahalarda olacağız ve gerçekten tek Adam rejimini gönderene kadar bu mücadelemiz gerek 28 Mayıs hazırlıkları kapsamında gerekse sonrasında ki süreçte devam edecektir.,

Bütün halkımıza bize gösterdiği teveccühten dolayı bizleri seçtikleri için güvendikleri için buradan bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve onlara layık olmaya çalışacağız.

WhatsApp Image 2023-05-19 at 16.05.12

HATİMOĞULLARI; 28 MAYIS'TA SANDIK BAŞINA

Yeşil Sol Parti Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç Mazbatasını aldıktan sonra 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelikte açıklamalarda bulundu.

Hatimoğulları’nın açıklaması şu şekilde;

“14 Mayıs'ta işimiz bitmedi. Önemli bir seçim atlattık ama bir önemli seçim daha var önümüzde. 28 Mayıs'ta Tek Adam rejimini göndermek için sandık başlarına gideceğiz.

Bugüne kadar gidip oyunu kullanmamış olan tüm yurttaşlarımıza buradan sesleniyoruz, kadınlara, gençlere, oyunu kullanmamış olanlara buradan sesleniyoruz.

WhatsApp Image 2023-05-19 at 16.05.10

Aydınlık bir Türkiye için, demokratik bir Cumhuriyet için kadınların şiddetsiz bir ortamda yaşayabilmesi için, gençlerin geleceği için, özgürlükleri için doğa ve insan hakları savunucularının yaşam bulabilmesi için, bu ülkede biz 28 Mayıs'ta sandık başına gideceğiz ve tek adam rejimine karşı oyumuzu en güçlü şekilde kullanacağız.

Hem oyumuzu kullanacağız hem sandıklarımızın güvenliğini en iyi şekilde sağlayacağız.

Mutlaka ve mutlaka bizler başaracağız ve gemiyi mutlaka o limana hep beraber vardıracağız.

Editör: Haber Merkezi