Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, esnaf ve sanatkarları ziyaret etti, komşularının halini hatırını sordu

Hülya Erdem, Ceyhan’ı adım adım geziyor

Başkan Hülya Erdem, her an Ceyhanlılarla iç içe…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, anne şefkatiyle yaklaştığı hemşehrileriyle her fırsatta bir araya geliyor. Ceyhan’ın her köşesine dayanışmayı, yardımlaşmayı ilmek ilmek işleyen Başkan Hülya Erdem, Küçükkırım Mahallesi’nde esnafla bir araya geldi. Ekonominin bel kemiği esnafın gündemini birinci ağızdan dinleyen Başkan Erdem, tüm esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.
Ekonomideki zor günleri hep birlikte, yardımlaşarak, dayanışarak atlatacaklarına olan inancını paylaşan Başkan Erdem, emekleriyle Ceyhan’a değer katan esnafla her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurguladı.

hülya erdem-ceyhan (1)
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”


Ceyhan’da vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Erdem, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda gerek esnaf ve sanatkarımızın gerekse vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm sunmaya gayret ediyoruz. Yaşamın her alanında ve her anında dost elimizi komşularımıza uzatmaktan geri durmuyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin dertleriyle dertleniyor, hallerini hatırlarını soruyor, varsa sorunları çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Ceyhan sevdalısı olarak ilçemizin en iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. 

hülya erdem-ceyhan (1)hülya erdem-ceyhan (5)

hülya erdem-ceyhan (13)

hülya erdem-ceyhan (12)

BÜYÜKŞEHİR, KADIN VE ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR BÜYÜKŞEHİR, KADIN VE ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR

hülya erdem-ceyhan (6)

Editör: Haber Merkezi