26. Dönem CHP Adana milletvekili İbrahim ÖZDİŞ; Ön Seçim Doğrudan Doğruya Demokrasiye Olan İnançtır!

Özdiş, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

Cumhuriyetimizin 100. Yılında partimizde yaşanan değişim süreci partimizin her kademesinde ayrı bir heyecan yaratmıştır.  Bu heyecanı daha yukarılara taşıyacak olan ön seçimdir. 

Ön seçim talebini partinin her kademesine aday olan arkadaşlarımın talep etmesi elzemdir. Belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları bu yöntemle belirlenmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerine yakışan da budur.

Ön seçim sayesinde 2014 yerel seçimlerinde Seyhan Belediyesi kazanıldı. Orada sağlanılan başarılar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasını sağladı. Bunun ışığında Türkiye’nin her noktasında ön seçim yapılması gerektiğini görüyoruz. Yerel seçimlerde başarılı olmanın tek yolu budur.

Çiçek Otlu, Türkiye'de basın özgürlüğü ve gazetecilerin yaşadıkları hak ihlalleri hakkında araştırma önergesi verdi Çiçek Otlu, Türkiye'de basın özgürlüğü ve gazetecilerin yaşadıkları hak ihlalleri hakkında araştırma önergesi verdi

Ön Seçim Doğrudan Doğruya Demokrasiye Olan İnançtır!

Tüm adaylarımız ön seçimle belirlenmelidir. Parti içi demokrasinin bir gereği olarak oluşacak listelere tüm aday adayı yol arkadaşlarım saygı duyacak ve yerelde İktidarı kazanmak için var gücüyle gayret gösterecektir.

Ön seçim emektir, demokrasidir, haktır, hukuktur, adalettir.

Ön seçim liyakatı getirir, heyecan getirir, 2014'de Seyhan İlçemizde olduğu gibi İKTİDARI getirir.

Editör: Haber Merkezi