İçişleri Bakanlığı’nın daha önce canlı bomba saldırısına uğrayan binasının girişine doğru, sırtında şüpheli çantayla ilerleyen şüpheli kişi, uyarılara rağmen durmayınca açılan ateşle etkisiz hale getirildi. Yaralı olarak yakalanan şüphelinin bağlantıları, akli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılıyor.

“NARKOÇELİK-16” operasyonlarında;  7️⃣0️⃣0️⃣ Kg Uyuşturucu Madde ve 1️⃣3️⃣ Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi❗ “NARKOÇELİK-16” operasyonlarında; 7️⃣0️⃣0️⃣ Kg Uyuşturucu Madde ve 1️⃣3️⃣ Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi❗

Kızılay Vekaletler Caddesinde İçişleri Bakanlığı nöbet kulübesine sırtındaki şüpheli çanta ile ilerleyen kişi nöbetçiler tarafından etkisiz hale getirildi. 

Yapılan incelemede, vurulan kişinin terör bağlantısına rastlanmadı. Vurulmadan önce polis noktasına intihar etmek istediğini söyleyerek yaklaştığı, çantalı olması nedeniyle ikaz edildikten sonra vurulduğu anlaşıldı. Uzman ekipler gelene kadar bölge trafiğe kapatıldı. İnceleme sonunda şüphelinin çantasında patlayıcı olmadığı anlaşıldı.

Bölgeye ekipler ve ilgili şube ekipleri sevk edildi. 

Detaylar geliyor...

Editör: Süleyman Devrim Boğa