İrem Derici’den Yeni Şarkı: ‘Beni Bilen İyi Biliyor

İSTANBUL – Türk pop müziğinin yıldızı İrem Derici, dinlenme rekorları kıran şarkılarına bir yenisini daha ekledi. Derici'nin yeni şarkısı ‘Beni Bilen İyi Biliyor’ çıkar çıkmaz listelerin zirvesine yerleşti.

Yıldız Tilbe, ‘DİLLERE DESTAN’ 28 YIL SONRA LİSTELERDE Yıldız Tilbe, ‘DİLLERE DESTAN’ 28 YIL SONRA LİSTELERDE

Üretkenliğiyle Dikkat Çekiyor

Genç neslin en üretken şarkıcılarından biri olan İrem Derici, yoğun konser maratonuna rağmen stüdyoya girerek yeni kayıtlar yapmaya devam ediyor. Sık aralıklarla arka arkaya kayıt yapan Derici, okuduğu şarkıları dinleyicileriyle paylaşarak müzik listelerinde en çok şarkısı olan isimlerden biri olmayı sürdürüyor.

Whatsapp Image 2024 06 04 At 09.38.35

‘Beni Bilen İyi Biliyor’ ile Zirvede

İrem Derici’nin yeni şarkısı ‘Beni Bilen İyi Biliyor’, söz ve müziği Genco Ecer’e, düzenlemesi ise Mustafa Ceceli’ye ait. Şarkının klibi, Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde çekildi ve Derici, her zamanki gibi ezberleri bozan fark yaratan görüntülerle dikkat çekiyor.

Dijital Platformlarda Yayında

Çıktığı an itibariyle listelerde ilk sıraya yerleşen ‘Beni Bilen İyi Biliyor’, tüm dijital platformlarda yayında. İrem Derici, yeni şarkısı ve klibiyle yine müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

İrem Derici’nin ‘Beni Bilen İyi Biliyor’ adlı yeni şarkısı, kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesine ulaşarak başarısını kanıtladı. Dinleyicileri için yeni sürprizler hazırlayan Derici, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi