Adana'da gerçekleştirilen nitelikli bir etkinlik

Ayfer Karakaş ve Selda Kaya tarafından yayına  hazırlanarak Klaros Yayınlarınca kitaplaştırılan ve içinde ülkemiz edebiyatının önde gelen  yaklaşık elli şair, yazar, eleştirmen ve akademisyeninin İlhan Kemal Şiiri üzerine eleştiri/inceleme ve makalesinin yanı sıra şairle yapılmış özgün söyleşilerin bulunduğu günümüz şiirine dair önemli bir kaynak kitap olacak mahiyetteki  "İlhan Kemal Kitabı" nın tanıtım ve imzası Karahan Kitabevinde şair Ayfer Karakaş ve Selda Kaya tarafından gerçekleştirildi.

WhatsApp Image 2023-11-19 at 15.38.48

Dr. Ömer ULUÇAY kitap üzerine konuştu, şairin şiirinden örnekler sunuldu, kapanışta Durmuş Ali Özkale ve Selda Kaya saz ve sözleriyle güne güzellik kattılar.

Tülin Kaynak’tan Umut Renkleri Sergisi, İstanbul Concept Gallery'de Tülin Kaynak’tan Umut Renkleri Sergisi, İstanbul Concept Gallery'de

WhatsApp Image 2023-11-19 at 15.37.45

Etkinlikte Samle Çağla, Mehmet Taşar, Şahin Taş, Mehmet Emin Yeniçeri, Cemil Okyay, Neslihan Dağlı, Kurtuluş Bilgilioğul ve Gürsel Fırat olmak üzere birçok şair / yazar, öykücü, tiyatro oyuncusu ve dergici konuk olarak bulundular.

WhatsApp Image 2023-11-19 at 15.45.53

Bu etkinlik son dönemlerde Adana'da gerçekleştirilen nitelikli bir etkinlik olarak belleklere kazındı.

Editör: Süleyman Devrim Boğa