CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarının ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na resmi bir yazı gönderdi. Yazıda, 9 Haziran’da yapılacak CHP Grup Toplantısı için katılımcı listesinin Meclis’e bildirilmesi ve listedeki isimlerin toplantı salonuna girişlerinin sağlanması talep edildi.

CHP'Lİ MUSTAFA ERDEM: " AKP İKTİDARININ ANLAYIŞI; SERMAYEYE TEŞVİK , HALKA YOKSULLUK. "
CHP'Lİ MUSTAFA ERDEM: " AKP İKTİDARININ ANLAYIŞI; SERMAYEYE TEŞVİK , HALKA YOKSULLUK. "
İçeriği Görüntüle

CHP’de gözlerin çevrildiği 9 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek grup toplantısı öncesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığı’na imzasını taşıyan resmi bir yazı iletti.

Yazıda, 9 Haziran 2026 Salı günü saat 13.30’da yapılacak CHP Grup Toplantısı kapsamında hazırlanan katılımcı listesinin TBMM Başkanlığı’na sunulduğu belirtildi.

Kılıçdaroğlu, ekli listede yer alan isimlerin CHP Grup Toplantı Salonu’na alınabilmesi için gerekli idari işlemlerin gerçekleştirilmesini talep etti.

Söz konusu yazının, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı açıklamaların ardından gönderilmesi siyasi kulislerde dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendirildi.

H K Syv X V Xo A A Zmmi

Muhabir: Haber Merkezi