Beritan GÜNEŞ ALTIN, KYK’ya bağlı kaç yurtta, 2023 ile 2024 yılları arasında asansör kazası yaşanmıştır? Beritan GÜNEŞ ALTIN, KYK’ya bağlı kaç yurtta, 2023 ile 2024 yılları arasında asansör kazası yaşanmıştır?

ADANA-(AP) Adalet Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyğur yerel seçim gezilerine hız verirken, gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görüyor.

Uyğur, gece-gündüz, dere-tepe demeden Adana’yı karış karış gezerek kendisinin ve partisinin projelerini anlatıyor.

3-132

Her gittiği yerde hem kendisinin hem de partisinin yerel ve genel sorunlara yönelik fikirlerini paylaşmayı ihmal etmeyen Uyğur, Seyhanlıyı kucaklayacak modern belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayarak “Toplumu temsil eden STK’larla hareket edeceğiz. Kadınıyla, genciyle ve yaşlısıyla hep birlikte Seyhan’ı kalkındırmak için çalışacağız. Hedefimiz parti ayrımı yapmadan Seyhan halkıyla bütünleşerek birlikte yapacağımız yeni düzenlemelerle başarıyı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Her gittiği yerde başkan gibi büyük ilgiyle karşılanan Uyğur, seçmenlerden için oy isterken, bu desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

1-193

Editör: Haber Merkezi