Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Hafta boyunca süren etkinlikler, Mersin merkezde Mabel Matiz ve Tarsus’ta Manuş Baba konserleri ile doruğa ulaştı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mabel Matiz konseri öncesinde yaptığı konuş1 (Aaa1)mada gençlere seslenerek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bir asırdır Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz. Her şey sizler için” dedi. Seçer, Mersin’in gençlerin ve öğrencilerin kenti olması için çalıştıklarını vurguladı.

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (8)

Mersin Merkezde Mabel Matiz Coşkusu

Mersin merkezdeki Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen Mabel Matiz konseri, gençlere unutulmaz bir bayram yaşattı. Pop müziğin sevilen ismi Mabel Matiz, hit şarkılarını seslendirerek Mersinlilere müzik ziyafeti sundu. Konser öncesinde DJ Emir Saltabaş performans sergiledi.

Konser öncesinde konuşan Başkan Vahap Seçer, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek ülkemizi daha güzel noktalara getireceğiz. Atatürk’ümüze layık olacağız, çağdaş uygarlığı yakalayacağız. Mersin, gençlerin ve öğrencilerin kenti olsun. Sizler için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Seçer, Mabel Matiz’in Erdemlili olduğunu hatırlatarak, Mersin’den de saygın sanatçılar, sporcular ve bilim insanları çıkmasını beklediklerini belirtti.

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (11)

Manuş Baba ile Tarsus’ta 19 Mayıs Coşkusu

Tarsus’ta düzenlenen Manuş Baba konseri de gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde, DJ Umut Kılıç ve Refresh Band performansları ile izleyenleri coşturdu. Manuş Baba, sahneye çıkarak Tarsuslulara müzik ziyafeti sundu.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Manuş Baba’ya çiçek vererek teşekkür etti ve Tarsus’un özgürlükçü bir kent olarak yoluna devam edeceğini belirtti. Manuş Baba, Tarsuslu olmanın gururunu yaşadığını ve 19 Mayıs’ta burada olmanın kendisi için çok özel olduğunu söyledi.

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (4)

Gençlerden Başkan Seçer’e Teşekkür

Mersin’deki etkinliklere katılan gençler, düzenlenen konserlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Gençlerden Muhammed Ali Erin, “Böyle etkinliklerin devam etmesini istiyorum. Mersin’de yaşadığım için mutluyum. Başkanımız bize gençliğimizi yaşatıyor” dedi. Mabel Matiz hayranlarından Hatice Elçi, “Başkanımızın gençlere sunduğu güzel gelecekle çok mutlu olduk” diye konuştu.

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (15)

Tarsuslular Manuş Baba Konseri ile Bayramı Kutladı

Tarsus Üniversitesi öğrencisi Neslihan Arıkan, düzenlenen programın sosyal hayat ve motivasyon açısından çok iyi olduğunu belirtti. Fatma Güneş, etkinliklerin üniversiteliler için çok güzel olduğunu ve daha fazla olmasını istediklerini söyledi. Umay Tarımcı da DJ performansını çok beğendiğini ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirtti.

Vatandaşlardan Duriye Eryılmaz, Başkan Vahap Seçer’in kentte birçok yenilik yaptığını ve Tarsus’un konsere ve eğlenceye ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Başkan Zeydan Karalar: “Halkımıza faydalı işler yapmak en büyük mutluluk.” Başkan Zeydan Karalar: “Halkımıza faydalı işler yapmak en büyük mutluluk.”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikler, gençlere unutulmaz anlar yaşatarak büyük beğeni topladı.

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (14)19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (9)19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (10)19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (11)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (12)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (6)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (7)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (8)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (3)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (4)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (5)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (1)

19 Mayis Coşkusu Mersi̇n Büyükşehi̇r İle Zi̇rveye Ulaşti (2)

Editör: Haber Merkezi