SY Enerji Mühendislik, Yenilenebilir Enerji Sistemleriyle kullanıcıların ihtiyaç duydukları elektrik  enerjisinin; doğa dostu bir şekilde, elektrik kesintilerinden etkilenmeden ve tasarruf ederek karşılayabilmesini sağlamak amacıyla Mersin’de kuruldu. SY Enerji Mühendislik konusunda bilgi veren Sedat Çekmecelioğlu, Mersin'de yeni bir firma olduklarını dile getirdi. 

WhatsApp Görsel 2023-09-25 saat 16.23.26iş "FATURA DERDİNDEN KURTULABİLİRLER"

"Elektrik enerjisine ihtiyaç duyulan her noktada ihtiyacın güneş enerjisinden karşılanabilmesi için hizmet etmeye çalışıyoruz" diyen Çekmecelioğlu, "Şebekeye ihtiyaç duymayan Off Grid (Akülü) Sistemler, Şebeke  Destekli On Grid (Aküsüz) Sistemler, bağ, bahçe veya seralarımız için Sulama Sistemleri ile çözüm bulmaya devam ediyoruz. Ürün tedariğinden anahtar teslim kuruluma kadar bütün görevleri üstlenmiş bulunmaktayız. Müşterilerimizin tek yapması gereken bizimle iletişime geçmek, ardından ihtiyaç duydukları elektrik ihtiyaçlarını kendileri üreterek fatura derdinden kurtulabilirler" dedi.

WhatsApp Görsel 2023-09-25 saat 16.23.28pl

"İHTİYACA UYGUN ÖZEL SİSTEMLER TASARLIYORUZ"
 
Alanlarında uzman mühendis kadrosu ve teknik ekipleriyle birlikte, son teknoloji güneş panelleri, akü ve inverterlerle en uygun çözümleri sunmaya çalıştıklarını ifade eden Çekmecelioğlu, "Aynı zamanda ürettiğiniz elektrikten tükettiğiniz elektriğe kadar bütün sistemi mobil cihazlarınıza kuracağımız uygulamalar ile hem sizin takip edebilmenizi sağlıyoruz, hem de sistemlerimizi uzaktan takip ederek olası teknik problemlerin önüne geçmeye ve çıkabilecek aksaklıkları önlemeye çalışıyoruz. Sistemlerimizin proje aşamasından kurulum aşamasına, en ince detayına kadar tüm sorumluluğu üstlenmekle birlikte, sürekli olarak uzaktan erişimle takip ediyoruz. Bakım ve onarım tarihlerinde de düzenli olarak müşterilerimizi ziyaret ederek sistemlerimizin bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Bize ulaşan müşterilerimize en uygun sistemi tasarlayabilmek için ücretsiz keşif ile gelip yerinde keşif yapıyor ve ihtiyaca uygun özel sistemler tasarlıyoruz.

WhatsApp Görsel 2023-09-25 saat 16.23.28

"TAMAMIYLA FATURALARINIZDAN KURTULUN"

Güneş Enerji Sistemleri tamamiyle çevreci ve doğa dostu bir enerji türüdür. Atık oluşturmaz, radyasyon ya da farklı herhangi bir yayılım yapmaz ve çevre için tamamen zararsızdır. Güneş panellerinin kullanım ömrü de uzun olduğu için sürdürülebilirdir. Gerçekleştirdiğimiz projelerde olumsuz hiçbir geri dönüş almadığımız gibi talep edilmesi halinde referanslarımızla görüşülebilmektedir. Gerçekleştireceğimiz keşifler ile müşterilerimizin ihtiyacına uygun sistemler tasarlayarak minimum maliyetle maksimum verim hedefimizde başarıyla ilerlemekteyiz. Güneş Enerji  Sistemi kurulumu yaptırarak mevcut elektrik faturanızı düşürebilir ya da tamamiyle faturalarınızdan kurtulabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

WhatsApp Görsel 2023-09-25 saat 16.23.29

Editör: Haber Merkezi