MONOPOLİ SİGORTA’DAN EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

Monopoli Sigorta’nın Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile hayata geçirdiği "Sigorta Sektöründe Risk Yönetim Danışmanlığı" eğitiminin ikincisi RS Otomotiv Grubu & KASIDER & Tur Assist & Met Teknik iş birliğiyle "Hasar Yönetimi" başlığı altında 30 kişilik sektör katılımcısı ile eğitimlerine 31 Ekim’de başlıyor.

Monopoli Sigorta'nın geçtiğimiz yıl Türkiye'de risk yönetim danışmanlığının geleceğinin tasarlanacağı yeni bir inisiyatif olarak kurduğu "Monopoli ile Değer Katanlar Platformu" etkinlikleri ikinci dönemi ile çalışmalarına büyük bir motivasyon ile devam ediyor. "Monopoli ile Değer Katanlar Platformu" ilk projesi Monopoli Sigorta & Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) iş birliğinde hayata geçirilmiş olan "Sigorta Sektöründe Risk Yönetim Danışmanlığı” eğitim programının ilk katılımcıları sertifikalarını Haziran ayında aldılar. Proje’nin ikinci modülünde “Hasar” konu başlığı altında özellikle oto sigortalarında etkin hasar yönetiminin ve hasar önleyici faktörlerinin neler olduğuna dair önemli bilgiler; RS Otomotiv Grubu & Tur Assist & Met Teknik’te çalışan tecrübeli kişiler tarafından katılımcılara teorik ve yerinde eğitim olarak aktarılacak. Altı hafta sürecek olan eğitim programında sektörün önemli isimleri de eğitmen olarak yer alacak. 

MS_Oto Sigortaları Hasar Eğitimi Duyuru Afişi

Klasik sigortacılık algısını değiştirecek bir eğitim serisi olan bu proje ile ilgili Monopoli Sigorta Kurucu Ortağı ve CEO’su Erol Esentürk: “Yeni dünya düzeninde her ne kadar gençlerimizi cezbeden yeni meslekler geliyor olsa da sigortacılık gibi tarihi çok eski ve konvansiyonel bir biçimde icra edilen bu mesleğe gençleri çekmek ve mesleği cazip hale getirmek amacı ile bu eğitimlere devam edeceğimizi söylemekten büyük mutluluk duyarız. Sigortacılık sadece hasar olduğunda zararı tazmin eden nitelikte bir endüstri değil, riski önleyen, azaltan ve onu yöneten bir kurum olarak da görev yapıyor olduğundan, riskleri daha etkin yöneten sigorta profesyonelleri yaratacağımıza yürekten inanıyoruz. Sigorta şirketlerinin Hasar & Lojistik & Denetim departmanlarında minimum 5 yıl tecrübeye sahip tüm meslektaşlarımızın katılacağı eğitim Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi