Oya Tekin mahalle muhtarlari ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Oya Tekin, yerel yönetimde daha etkili bir katılım sağlamak amacıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Bu görüşmelerde Tekin, CHP yerel yönetimdeki deneyimlerini  ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini mahalle muhtarlarıyla paylaştı.

Ekran Alıntısı2-1

Gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve iyileştirmeler hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan avukat Oya Tekin,mahalle muhtarlarıyla mahallenin önceliklerini  konuştu. Tekin, yerel yönetimde karar süreçlerine mahallelerin daha etkin katılımını sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Beritan GÜNEŞ ALTIN, KYK’ya bağlı kaç yurtta, 2023 ile 2024 yılları arasında asansör kazası yaşanmıştır? Beritan GÜNEŞ ALTIN, KYK’ya bağlı kaç yurtta, 2023 ile 2024 yılları arasında asansör kazası yaşanmıştır?

MAHALLELER ARASI EŞİTLİK

Ekran Alıntısı3

Yerel yönetimde şeffaflık ve iş birliği ilkelerini güçlendirmeyi amaçladığını ifade eden Tekin, şunları kaydetti: "Mahalle sözcülerinden gelen geri bildirimleri dikkate alarak, daha adil ve kapsayıcı bir belediyecilik anlayışını oluşturacağız. Katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, mahallelerin taleplerini dikkate alacak ve ortak akıl ile hareket edeceğiz. Her mahallenin ihtiyaçlarına eşit ölçüde odaklanmayı ve adil bir kaynak dağılımını sağlamayı hedefliyoruz. Mahalleler arası adaletin sağlanması için çalışacağız. Çukurova genelinde, birlik ve dayanışma kültürünü güçlendirmeyi amaçlıyoruz "

Ekran Alıntısı1-1

Ekran Alıntısı-50

Editör: Haber Merkezi