Oyunculuk Dünyasının Ses Getiren İsmi "Kaan Yabaş"

Oyuncu Kaan Yabaş, 29 Ocak 1979'da İstanbul'da doğdu. Oyunculuk, modellik, sunuculuk, seslendirme, dublaj ve eğitmenlik gibi birçok alanda faaliyet gösteren Yabaş, aynı zamanda tiyatro ve sinemanın yanı sıra at biniciliği, uzak doğu sporları ve fitness gibi hobilere ilgi duyuyor.

Kaan Yabaş'ın kendini tanımlama şekli, "Motivasyonu yüksek, ışığı parlak, enerjisi yoğun." Oyunculuk mesleğine 40 yaşında başlamış olmasına rağmen, kısa sürede tiyatro, uygulamalı tiyatro, drama, şan, diksiyon, beden dili, sunuculuk, spikerlik, seslendirme-dublaj, hafıza geliştirme ve kalıcı öğrenme gibi alanlarda eğitimler alarak eğitmenliğe yönelmiş. Ülkemizi sınırlar dışındaki profesyonel platformlarda en üst düzeyde temsil edebilmek ise kendisini gıpta etmemizi sağlayan vizyonu.

Çingene Kızı Zeugma Filminin Galası Gerçekleşti Çingene Kızı Zeugma Filminin Galası Gerçekleşti

Yabaş'ın benimsediğini söylediği ve onu yükseklere taşıyan söz ise şu şekilde: "İnsanı 'özel' kılan şey; içindedir. Yetenek diye bir şey yoktur, özgüven vardır! Herkes içindeki ışıkla doğar; aslolan; onu çekip, açığa çıkartmaktır."

WhatsApp Image 2023-11-24 at 16.03.20

Uluslararası sinema ve tiyatro projelerinde rol almak hedeflerinden biri. Toplamda 350'den fazla TV dizisi, sinema filmi, tiyatro oyunu, reklam filmi, müzik klibi, belgesel ve tanıtım filminde rol aldı.

Yabaş'ın yer aldığı projeler arasında "Payitaht Abdülhamid," "Vatanım Sensin," "Çukur," "Kiralık Aşk," "Arka Sokaklar," "Kanlı Nigar," "Turknet," "Kayhan," ve "Gizemli Tarih: Troya" gibi başarılı TV dizilerinde

Kurtlar Vadisi Vatan, Arif V 216, Kayhan, Eltilerin Savaşı, Ölümlü Dünya, Sen Kiminle Dans Ediyorsun… gibi başarılı sinema filmlerinde

Kanlı Nigar, Kulaktan Kulağa, Arkadaşım mı, Karım mı?, Kuşlar Göç Edince, Yarını Akıl Yapar, gibi başarılı tiyatro oyunları

Turknet, Petlas, Bonus Card, Axess, CineTime, Türk Telekom, Ata Arms, Aksa Jeneratör, Elidor, Pharmaton, Herbalife, Lujo Bodrum, Epilepsi İçin Bak, Nişantaşı Üniversitesi gibi öne çıkan reklam filmlerinde

Gizemli Tarih: Troya, İslamofobi~Karanlık Miras, Dünya Tarihinin Dönüm Noktaları

Suç Dosyası, belgesellerinde

Ali Kınık - Kurtlar Sofrası, Maher Zain - Rahmatun Lil’Alameen, Arda Han - Bi’ Sorun Olamaz gibi çok dinlenen müziklerin kliplerinde rol aldı.

Güncel olarak Kaan Yabaş şu anda geçen hafta "İnternational Emmy" ödülünü alan "Yargı" Dizisi'nde Pamir Kahraman karakterini de canlandırmaktadır.

Ayrıca "Kenan" karakteriyle başrolünde yer aldığı; Yazarlığını ve yönetmenliğini Metin Boran'ın yaptığı "Önceki Trajedinin Sonu" adlı tiyatro oyunu 2024 yılının Şubat ayında başta yaşadığı şehir İstanbul'un Üsküdar semti olmak üzere birçok salonda seyircisiyle buluşacak. Seyircilerine seyir zevki yüksek, güzel anlar yaşatmak için provalarına ara vermeden devam ettikleri bu dönemde başarılarının devamını diliyoruz.

Ayrıca, Kaan Yabaş, önümüzdeki aylarda TV ekranlarında yayımlanacak günlük bir projede seyircilerle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi