Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayımladı.

Özel, mesajında Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bıraktığı mirasa dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“O; en büyük mirasını bir çocuğun kalbine bıraktı.
‘Korkma’ diyen bir irade,
‘Sıra senindir’ diyen bir güven bıraktı…
İşte bu yüzden;
Yürü çocuk…
Sen yürü ki yarınlar adınla yazılsın!”

Özel, mesajının sonunda 23 Nisan vesilesiyle Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andığını belirtti.

Paylaşıma eşlik eden videoda ise İstiklal Marşı’nın ilk kelimesi olan “Korkma” vurgusuyla başlayan bir anlatım yer aldı. Animasyonda çocukların cesareti, geleceğe umutla yürümesi ve Atatürk’ün çocuklara duyduğu güven teması işlendi.

Mustafa Yavuz’dan 23 Nisan mesajı: “Milli iradenin en güçlü teminatı TBMM’dir”
Mustafa Yavuz’dan 23 Nisan mesajı: “Milli iradenin en güçlü teminatı TBMM’dir”
İçeriği Görüntüle

Video, Atatürk’ün bir çocuğu salıncakta salladığı ikonik kare eşliğinde “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” mesajıyla sona erdi.

Muhabir: Haber Merkezi