CHP'li Tanal, Mevsimlik Tarım İşçilerinin Ücret Farkını Paylaştı CHP'li Tanal, Mevsimlik Tarım İşçilerinin Ücret Farkını Paylaştı

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR!

31 Martta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, siyaset tarihinde hiç görülmemiş kirli bir karalama kampanyasına üzülerek tanık oluyoruz.

Atatürk ilke ve devrimlerinden, Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığından yaşamı boyunca ödün vermeyen ve her daim temiz siyaset anlayışını savunan CHP Çukurova Belediye Başkan Adayımız Emrah Kozay, tamamen asılsız, mantığa ve gerçekliğe aykırı ithamlarla yıpratılmaya çalışılmaktadır. 

Çukurova sokaklarında her gün yaklaşık 30 kilometre yol yürüyerek Çukurova halkıyla kucaklaşan, samimiyetiyle halkın gönlünü kazanan Belediye Başkan Adayımız Emrah Kozay’ın seçimi açık ara kazanacağı gerçeğinden rahatsız olan bu kirli siyaset anlayışını asla tasvip etmiyoruz. 

Bu konuda CHP Çukurova Belediye Başkan Adayımız Emrah Kozay yasal haklarını kullanarak hukuki işlemleri başlatmıştır. 
25 yıl aradan sonra Adana Büyükşehir, Ceyhan ve İmamoğlu belediyelerini Adana İl Başkanı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırma onurunu yaşayan Çukurova Belediye Başkan Adayımız  Emrah Kozay, dün olduğu gibi bugün de, yarın da ahlakıyla ve dürüstlüğüyle sürdürdüğü temiz siyaset anlayışından ödün vermeden halkımıza hizmete devam edecektir. 

Bu tür dayanıksız ithamlara Çukurova halkının en güzel yanıtı sandıkta vereceğine yürekten inanıyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ümit Arif ÖZSOY
CHP Çukurova İlçe Başkanı

Editör: Haber Merkezi