Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Mersin’de çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Perihan Koca 13 Mart günü DEM Parti Mersin il örgütünde Newroz çağrısının yapıldığı basın açıklamasına katıldı. Mersin DEM Parti Milletvekili Ali Bozan’ın da katıldığı basın toplantısında DEM Parti Mersin il yöneticileri, Akdeniz belediye eş başkan adayları ve siyasi parti temsilcileri de katıldı. Mersin DEM Parti İl Eş Başkanı Bedriye Kuş tarafından okunan açıklamada Mersin’de Newroz kutlamasının 20 Mart günü Akdeniz ilçesindeki Tırmıl Miting Alanı’nda yapılacağı vurgulanırken bu yılki kutlama şiarının “Şimdi Özgürlük Zamanı” olduğu açıklandı.

Photo1710350022

Karaduvar’da Kıraathane ve Ev Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca’nın 13 Mart’taki ikinci durağı Akdeniz ilçesinin Karaduvar Mahallesi oldu. Karaduvar’da DEM Parti heyeti ve CHP temsilcisiyle birlikte kıraathaneleri gezen Koca burada Akdeniz ilçesi başta olmak üzere DEM Parti ile CHP arasında gerçekleşen kent uzlaşısının detaylarını Karaduvar halkıyla paylaştı. Perihan Koca Karaduvar’da iki ev ziyareti gerçekleştirerek burada da yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Adanalıoğlu’nda Ev Ziyaretleri

Perihan Koca’nın gün içindeki son durağı Akdeniz ilçesi sınırları içerisindeki Adanalıoğlu Mahallesi oldu. Arap halkının yoğun olarak yaşadığı bir diğer mahalle olan Adanalıoğlu’nda gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde üretici çiftçi halkın sorunları konuşulurken yerel seçimlerdeki kent uzlaşısı halkla paylaşıldı.

Editör: Haber Merkezi