Londra merkezli, uluslararası kadın dayanışma platformu GTF - Global Thinkers Forum ve Athena40 tarafından “Kadınların Sürdürülebilirliğe Katkıları” ödüllendirildi. Dünyanın çeşitli ülkelerinden pozitif değişimi teşvik eden ve ilham veren lider kadınlar, çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

53601126007 5065E4973D O

GTF Başkanı Elizabeth, Filippouli ve Nurdeniz Tunçer

Türkiye'deki engelliler için toplumsal normlarda dönüştürücü değişimlere yol açan yenilikçi girişimleriyle Rehber Köpekler Derneği Kurucu Başkanı Av. Nurdeniz Tuncer'e “Değişim Vizyoneri Ödülü” verildi. Tunçer ödülünü, Masion House’da Londra Belediye Başkanı (Lady Mayoress) Elisabeth Mainelli den aldı.

Londra Masion House’daki ödül töreninde konuşan Av.Nurdeniz Tunçer “Türkiye’yi temsil etmekten ve bir Türk kadını olarak bu ödülü almaktan gurur duyuyorum. Bu anlamlı ödülü, daha iyi bir dünya için, bana hayatta asla pes etmemeyi aşılayan sevgili annem Rezzan Tunçer’e ithaf ediyorum.” dedi.

GTF - Global Thinkers Forum ve Athena40 platformu, kadınların bilgi ve ilham kaynağı olan uluslararası ağlara erişimine olanak sağlıyor. Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine ve kadınların ilerlemesine aktif olarak katkıda bulunmak isteyen kuruluşlarla projeler geliştiriyor.

I M G 9729

Soldan Nurdeniz Tunçer, Elisabeth Mainelli(Belediye Başkanı)

Nurdeniz Tunçer, konuyla ilgilli sosyal medya  hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelre yer verdi.

Londra merkezli, uluslararası kadın dayanışma platformu Global Thinkers Forum-Athena 40 tarafından "Kadınların Sürdürülebilirliğe Katkıları" ödüllendirildi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden pozitif değişimi teşvik eden ve ilham veren lider kadınlar çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü ve ben de bu kadınlardan biri olarak "Değişim Vizyoneri Ödülü"ne layık görüldüm.

Londra Mansion House'ta gerçekleştirilen ödül töreninde ödülümü Lady Mayoress Elisabeth Mainelli'den aldım.

Kahramanmaraş Fiat servisi Kahramanmaraş Fiat servisi

Bir Türk kadını olarak bu ödülü almak benim için çok gurur vericiydi. Bu ödülü beni hayatım boyunca her şeyde destekleyen ve bana hiçbir zaman pes etmemeyi öğreten annem Rezzan Tunçer'e ithaf ediyorum.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her şey daha iyi bir dünya için.

"Women's Contributions to Sustainability" awards were given from Global Thinkers Forum-Athena 40, an international women's solidarity platform based in London.

Leading women who encourage and inspire positive change in various countries of the world were awarded for their work, and I, as one of these women, was deemed worthy of the "Change Visionary Award".

I received the award from Lady Mayoress Elisabeth Mainelli at the Awards Ceremony held at Mansion House, London.

As a Turkish woman, it was very proud for me to receive this award. I dedicate this award to my mother, Rezzan Tunçer, who has supported me throughout my life and taught me never to give up.

Thank you to everyone who contributed. Everything is for a better world.

Editör: Haber Merkezi