Mimarlar Odası'ndan panele davet

Mimarlar Odası Adana Şubesi, 11 Ekim Salı Günü “Sağlıklı Yaşanabilir Kentler ve Mimarlık temasıyla gerçekleştireceği panelde mimarlık ile birlikte çevresel etkileri konuşacak. 

Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin 3 Ekim Dünya Mimarlık Günü nedeniyle ay boyunca sürdüreceği etkinlikler çerçevesinde 11 Ekim Salı Günü Adana Eczacılar Odası Konferans Salonu'nda “Sağlıklı Yaşanabilir Kentler ve Mimarlık” temasıyla bir panel düzenleyecek. Mimar Bahattin Şahin'in moderatörlüğünü gerçekleştireceği panelde sağlıklı kentleşme için mimarinin yanında, yaşanabilir kentler açısında çevresel faktörler de birlikte ele alınacak. 

SAĞLIKLI KENTLEŞME VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Eczacılar Odası Konferans Salonu'nda saat 17.00'da geçekleşecek panelde Çukurova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Havva Alkan Bala, “Gündelik Yaşam Deneyimleriyle Adana Kent Sağlığı İzlenimleri”, Doç. Dr. Nermin Merve Yalçınkaya “Sağlıklı Kent ve Sakin Şehir Örneğinde Sürdürülebilir Kent Modeline Genel Bakış”, Doç. Dr. Sedat Gündoğdu “Atık Yönetimi ve Kent Sağlığı”, Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş ise “Kent Mimarisi ve Halk Sağlığı” başlıklı birer sunum gerçekleştirecek.

Editör: Güven BOĞA