ŞANLIURFA'DA CHP'Lİ TANAL'IN PAYLAŞIMI ŞOK ETKİSİ YARATTI: BELEDİYENİN İŞ MAKİNELERİYLE PASTANEDE KAHVALTI!

Şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen sokak hayvanlarının öldürülmek istenmesine tepki gösterdi. Şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen sokak hayvanlarının öldürülmek istenmesine tepki gösterdi.

Şanlıurfa'da yaşanan şok edici bir olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Av. Mahmut Tanal, kentteki belediyelere ve diğer kamu kurumlarına ait büyük iş makinelerinin, resmi hizmet araçlarının bir pastaneye kahvaltıya gelindiğini gösteren görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Şanlıurfa Iş Makinesiyle Kahvaltı Foto 3

Tanal, paylaşımında, "Halka hizmet için çalıştırılması gereken Haliliye Belediyesi’nin iş makineleriyle, belediye birim araçlarıyla, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi araçlarıyla, yine diğer kamu kurumlarının hizmete mahsus araçlarıyla pastaneye kahvaltıya geliniyor" ifadelerine yer verdi.

Belediye personelinin iş makineleri ve diğer araçlarla pastaneye gelerek kahvaltı yaptığı görüntülerin yanı sıra Tanal'ın tepkisi de büyük dikkat çekti. Tanal, "Güya tasarruf tedbirleri uygulanıyor!" diyerek olayı eleştirdi.

Şanlıurfa Iş Makinesiyle Kahvaltı Foto 2

CHP'li vekil, yaşanan durumu şöyle özetledi: "Burası gördüğünüz pastane. Haliliye Belediyesi’nin iş makinesi sürücüsü, işte geldi, aracına bindi. Kahvaltısını yaptı. Tasarruf tedbirleri uygulanıyor ve burada şu anda kahvaltısını yaptıktan sonra iş makinesiyle gidiyor. Yine aynı şekilde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin aracı, yine o da aynı şekilde… Tasarruf tedbirleri güya uygulanıyor. Araç gidiyor. Tasarruf tedbirleri! Olay bu. Yani ye kürküm ye! Maalesef devletin malını, belediyenin malını böyle çarçur ediyorlar."

Mahmut Tanal'ın paylaşımı ve yaşanan olay Şanlıurfa'da geniş yankı uyandırırken, vatandaşlar ve kamuoyu bu duruma tepkilerini dile getiriyor.

Şanlıurfa Iş Makinesiyle Kahvaltı Foto 4

#Şanlıurfa #CHP #MahmutTanal #Belediye #İşMakinesi #TasarrufTedbiri #Kahvaltı #Skandal #Tepki #SosyalMedya #DiyarbakırYolu #Pastane #KamuAraçları #Görüntüler #Haber #Şaşkınlık

Editör: Haber Merkezi