SARIÇAM'DA MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Sarıçam Belediyesi mahalleler arası futbol turnuvası kuraları çekildi. Pandemi döneminde zorunlu ara verilen turnuva, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Adanaspor Kulübü Eski Başkanı merhum Tevriz Dura (Dede) anısına düzenlenecek.

Sarıçam Belediyesinin ilçede geleneksel hale getirdiği mahalleler arası futbol turnuvası kuraları çekildi. Evliya Çelebi Uygulama otelinde gerçekleştirilen kura çekimine, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam İlçesinde görev yapan kurum müdürleri, Tevriz Dura’nın Kardeşi Metin Dura, mahalle muhtarları ve mahallelerin futbol takımı oyuncuları katıldı.

Sarıçam İlçesinin marka değerini artırmak, mahalleler arasındaki bağı güçlendirmek ve hemşerilerinin arasındaki kardeşlik hukukunu pekiştirmek adına böyle bir turnuva düzenlediklerini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bu yıl düzenledikleri turnuvanın adını, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Adanaspor Kulübü Eski Başkanı merhum Tevriz Dura (Dede) anısına düzenleyeceklerini belirtti.

04-6

“KAZANAN SADECE EBEDİ DOSTLUK OLSUN”

Tevriz Dura’nın spor camiası içinde çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Bilal Uludağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Rahmetli Tevriz Dura başta Adanaspor camiası olmak üzere, yediden yetmişe her kesimin saygı duyduğu, beyefendi kişiliğine değer verdiği bir isimdi. Bugünkü çekilişimize katılan Dura ailesine çok teşekkür ediyorum. Bizlerde yıllarca Adanaspor’a emek veren, rahmetli Tevriz Dura’yı unutmuyor, bu seneki turnuvamızın adını ‘Tevriz Dura Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ olarak düzenliyoruz. Bu vesile ile kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, 22 takımımızın katıldığı ve yalnızca bir şampiyonun çıkacağı turnuvamızda, şampiyon olan kim olursa olsun, kazanan sadece ebedi dostluk ve Sarıçam olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

02-3

Daha sonra söz alan Metin Dura, ağabeyi Tevriz Dura adına düzenlenen turnuva için Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a minnet borçlu olduklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, turnuvanın kura çekimleri gerçekleştirildi. Yapılan eşleşmeler doğrultusunda, Sarıçam Belediyesi Tevriz Dura Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının 5 Kasımda başlayacağı açıklandı.

Editör: Haber Merkezi