Seda Mete Yeni Şarkısıyla Aşka İsyan Ediyor: "Tövbe"

İSTANBUL - Şarkılarıyla müzik dünyasında hızla yükselen Seda Mete, disko tınılarıyla dikkat çeken yeni şarkısı "Tövbe" ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Daha önce "Adalet", "Yanıla Yanıla" ve "Sevdalım" şarkılarıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, sahnedeki enerjisini stüdyoya taşıyarak başarısını sürdürüyor.

Seda Mete, 15 yıldır İstanbul’un en popüler mekanlarında sahne alarak dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Son şarkısı "Tövbe"nin söz ve müziği Tekir’e, düzenlemesi ise Tkr Beatz’e ait. Dünya standartlarında ve trendleri yansıtan bir sound’a sahip olan "Tövbe", pop ve disko dokunuşlarıyla dinleyenleri dansa davet ediyor.

Seda Mete, yeni şarkısı hakkında şunları söylüyor: “'Tövbe', sevginin ve aşkın tek taraflı çabalarla olmayacağını dile getiren bir kadının isyanı. Biraz dans, biraz müzik ve kendimizi değerli kılmak... Karşımızdakine defalarca şans vermek yerine, o şansı kendimize tanımak... 'Tövbe', her defasında bu duyguları hatırlatan bir şarkı olarak küllerinden yeniden doğanlara armağan olsun.”

Kısa sarı saçları ve tarzıyla Marilyn Monroe'ya benzetilen Seda Mete, "Tövbe"nin klibi için Safa Gulsoy'un kamerası karşısına geçti. Sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken sanatçı, klipteki performansıyla izleyenleri büyülüyor.

Seda Mete'nin "Tövbe" isimli yeni şarkısı, tüm dijital platformlarda yayınlandı ve büyük ilgi görüyor.

AYDINCIK SAHİLİ ‘YAZ DOSTUM’ KONSERİYLE RENKLENDİ AYDINCIK SAHİLİ ‘YAZ DOSTUM’ KONSERİYLE RENKLENDİ

Whatsapp Imagve 2024 05 21 At 09.01.25

Editör: Haber Merkezi