Sinem Duman Kuaför ve Güzellik Salonu açıldı…

Sinem Duman Kuaför ve Güzellik Salonu muhteşem bir organizasyonla açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam ilçe başkanı ve Serdar Polat ve CHP Sarıçam Belediyesi Başkan A. Adayı Hüseyin Göçmen’in yaptığı ‘Sinem Duman Kuaför ve Güzellik Salonu’ Sarıçam stadyum civarında faaliyete geçti.

ADANA’DA BÖYLE MERKEZLERİN AÇILMASINI ÖNEMSİYORUZ

Siyasi, STK başkanları ve halkın katılım sağladığı, işletmeciliğini Sinem Duman’ın yaptığı salonun açılış merasiminden önce konuşma yapan CHP Sarıçam Belediyesi Başkan A. Adayı Hüseyin Göçmen, Adana’da böyle merkezlerin açılmasını önemsediklerini dile getirerek Sinem Duman’a da bol kazançlı günler diledi. Daha sonra konuşma yapan CHP Sarıçam ilçe başkanı Serdar Polat ise özellikle ilçenin kalkınması adına yapılan tüm girişimlerin arkasında olduklarını belirterek Sinem Duman’a başarılar diledi.

BUR_0797

KALİTELİ VAKİT GEÇİRECEK BİRÇOK ŞEYİ DÜŞÜNDÜK

Açılış töreninde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Sinem Duman, Öncelikle bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok severek yaptığım bu mesleği kendi işletmemde yaparak, kaliteli hizmet sunmakla beraber aynı zamanda bizleri tercih edecek olan kadınlarla birlikte kaliteli vakit geçirecek birçok şeyi düşündük.

İNŞALLAH UZUN YILLAR HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Rahat, konforlu ve özellikle hijyenin hakim olduğu işletmemizde güleryüzlü personelimizle hizmet vermeye başladık. Duruşumuzu ve çalışma prensiplerimizi hiçbir zaman bozmadan inşallah uzun yıllar Sarıçam ilçemizde hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YAPILAN HİZMETLER

Güzellik Uzmanı Sinem Duman, mesleğinin kendisine verdiği tecrübeye dayanarak kendi adını verdiği işletmesinde yapılan hizmetler, kuaförlük hizmetlerinin yanı sıra Türban tasarım, protez tırnak, kalıcı oje, Lazer epilasyon, bölgesel incelme, ombre, Profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, dudak vitamini, ipek kirpik, ipek lifting, klasik cilt bakımı, dermapen, karbon peeling.

Dört Yapraklı Yonca Projesi, deprem bölgesindeki çocuklara destek oluyor Dört Yapraklı Yonca Projesi, deprem bölgesindeki çocuklara destek oluyor

BUR_0909

Editör: Haber Merkezi