CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem: “Dostlar Alışverişte Görsün Tasarruf Tedbirleri" CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem: “Dostlar Alışverişte Görsün Tasarruf Tedbirleri"

Teberler Derneği Başkanı Suat Kömür, Yerel Yönetimlerde temsiliyet anlamında kendilerinin yok sayılmamalarını söyledi.

Kömür, “Genel Seçim veya Yerel Seçimler zamanında partiler bizi hatırlamasınlar. Biz de Adana’da yaşayan bir toplumuz. Adana Teberlerleri olarak, bizde bu ülkenin insanlarıyız” dedi.

Suat Kömür, dernek olarak kurulduğu günden buyana üyelerine ellerinden gelen tüm çabayı sarf ederek, ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Kömür, “Bu Adana’da biz de varız. Bizde yaşıyoruz. Bizde seçimlerde oy kullanıyoruz. Ama ne yazık ki Yerel Seçimlerde bizi yok saymaya kalkıyor. Yine söylüyorum, sadece bizi seçimlerde hatırlamayın, bizim toplumumuzun oyunu sadece seçim günü istemeyin” diye konuştu.

Kömür sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz kendi halinde yaşamlarını idame ettiren bir toplumuz. Bizden kimseye kötülük gelmez. Sadece bize kötülük düşünmesinler. Bunlar çanta da keklik demesinler. Biz bize yardımcı olanı da biliriz. Yardımcı olmayanı da biliriz. Bunu söylerken, hiç kimse yanlış bir şey anlamasın. Bizim yanımızda yer alan kişileri baş tacı ederiz. Ama bizi yok sayını da yok saymasını çok iyi biliriz. Bunu hiç kimse unutmasın.“

Editör: Haber Merkezi