Çukurova’da önemli işbirliği

Çukurova Belediyesi ile Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği arasında ilçeye önemli bir tesis yapılması için protokol imzalandı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Lions Uluslararası Direktörü Danyal Kubin’in imzaladığı protokol, ilçeye içinde kreş ve toplum merkezinin de yer aldığı büyük bir tesis yapılmasını öngörüyor.

Uluslararası Lions Kulübü işbirliği yapmak için Çukurova Belediyesi’ni tercih etti. Çukurova Belediyesi ile Uluslararası Lions Kulübü işbirliği ile içerisinde kreş ve toplum merkezinin de bulunduğu büyük bir tesis yapılması kararlaştırıldı.

Tesisi yapılması için hazırlanan protokol Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Lions Uluslararası Direktöre Danyal Kubin tarafından imzalandı. İmza törenine Lions Türkiye Konfederasyon Başkanı Ender Sakintuna ve birçok Lions yetkisi de katıldı.

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI

2-140

Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin, Uluslararası Lions Kulübünün işbirliği için Çukurova Belediyesi’ni tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, “Bu önemli işbirliği ile Çukurova’mıza güzel bir tesis kazandıracağız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu işbirliği bir başlangıç olacaktır. Bundan sonra da birlikte önemli projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Lions Uluslararası Direktöre Danyal Kubin ise Çukurova Belediyesi’ni vizyon olarak takdir ettiklerini söyledi. İşbirliğinden kendilerinin de çok mutlu olduğunu ifade eden Danyal Kubin bundan sonra da ortak proje geliştirmekten memnun olacaklarını anlattı.

Protokol törenine Lions Uluslararası Direktörü Danyal Kubin ve MD 118  Lions Türkiye Konfederasyon Başkanı Ender Sakintuna’nın yanısıra 118 U Lions Fedarasyonu Başkanı Erol Aydın ve Federasyon Başkan 1. Yardımcısı Dr. Cengiz Kurt, 118 U Lions Federasyonu Onur Kurulu Başkanı Ömer Ruhi Eryurt, 118 U Lions Federasyonu Geçmiş Dönem başkanı Bülent Şen ile 118 U Lions Federasyonu Kabine üyesi Evren Koca da katıldı.

Öte yandan Uluslararası Lions Kulüplerinin Mersin-Mezitli Belediyesi ile de aynı işbirliğini yaptığı ve daha önce imzalanan protokol gereği yapımı başlayacak tesisin temelinin atıldığı bildirildi.

Editör: Süleyman Devrim Boğa