MERSİN’İN YAYLALARINI ZAFER KUPASI HEYECANI SARDI MERSİN’İN YAYLALARINI ZAFER KUPASI HEYECANI SARDI

Milli Sporcular Naz Arıcı ve Elif Sırma Özel, Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'nda Gümüş Madalya Aldı!

Almanya'da düzenlenen 2024 Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'nda milli sporcularımız Naz Arıcı ve Elif Sırma Özel, ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

Uluslararası Buz Pateni Federasyonu tarafından Almanya'da düzenlenen yarışmada, Türk sporcular Timuçin Özbükücü'nün antrenörlüğünde mücadele etti. Masterlar Kış Oyunları Dünya Şampiyonu Naz Arıcı, Altın Kadınlar kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Aynı şekilde, Masterlar Kış Oyunları Dünya üçüncüsü Elif Sırma Özel de Bronz Kadınlar kategorisinde gümüş madalya kazandı.

Yarışmanın sonuçlarına göre, Altın Kadınlar kategorisinde birinciliği İngiltere'den Emily Walker, ikinciliği Türkiye'den Naz Arıcı ve üçüncülüğü Belçika'dan Darya Manoylo elde etti. Bronz Kadınlar kategorisinde ise birinciliği İngiltere'den Samantha Edwards, ikinciliği Türkiye'den Elif Sırma Özel ve üçüncülüğü Almanya'dan Monika Lustincova aldı.

Editör: Haber Merkezi