BAŞKAN SEÇER, TARSUS’TA HAYATINI KAYBEDEN YURTTAŞLARIN CENAZE TÖRENİNE KATILDI
TBB ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde yaşanan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden yurttaşların cenaze törenine katıldı. Tarsus Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirilen cenaze törenine katılan Başkan Seçer, hayatını kaybeden yurttaşlara Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ile sabırlar diledi.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde yaşanan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden yurttaşların cenaze törenine katıldı. Tarsus Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirilen cenaze törenine katılan Başkan Seçer, hayatını kaybeden yurttaşlara Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ile sabırlar diledi.
Tarsus’ta gerçekleştirilen cenaze törenine Başkan Seçer’in yanı sıra; Mersin Valisi Atilla Toros, Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, kent protokolü ve çok sayıda yurttaş katıldı. Hayatını kaybeden yurttaşların naaşları, Tarsus Müftüsü Murat Akçay tarafından okunan dualar ve kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere son yolculuklarına uğurlandı.





