Sevdiklerinizi şaşırtacak ve hiç beklemedikleri bir anda yaratıcı hediyeler edinmelerini sağlayacak tam 10 yolu sizin için derledik. Söz konusu bu 10 yoldan en az birkaçının sevdiğiniz için uygun olduğuna eminiz. Bir anlığına da olsa sevdiklerinizi modern dünyanın yoğun ve baskıcı havasından uzaklaştıracak olan yolu seçmek ise tamamen sizin tercihinize kalmış!

1-     Tasarım Hediyeler

Tasarım hediyeler, son zamanların en çok tercih edilen hediye çeşitlerinden biridir. Çünkü kullanışlı ve şık ürünler, hediye verilen kişi için daha faydalıdır. Tasarım ürünler kişiye ve hediyenin alınacağı yere göre değişiklik gösterebilir.

Örneğin, tasarım hediyeler erkek alıcılar için tercih edilirse sevilen bir spor kulübü ile ilgili ya da esprili bir tasarım taşıyabilir. Böylece vereceğiniz hediye hem samimi hem de sevdikleriniz için anlamlı bir nitelik taşıyacaktır.

2-     Kişiye Özel Hediyeler

Kişinin mesleğine, hobilerine, sevdiği renklere kadar birçok hediye seçeneği mevcuttur. Bu hediyeleri tercih ederek sevdiklerinizi aslında ne kadar iyi tanıdığınızı gösterebilirsiniz. Dolayısıyla gösterdiğiniz bu davranış, hediye verdiğiniz kişiye kendini özel hissettirecektir.

Kişiye özel hediyeler ayrıca unutulmayacak hediye fikirleri arasında en çok tercih edilen türlerden biridir. Çünkü kişiye özel ya da değişik hediyeler sadece fiyatla ilgili değildir. Hem sizden hem de hediyeyi verdiğiniz kişiden bir parça taşımaktadır.

3-     Özel Gün Hediyeleri

Özel günlerde sevdiklerinize hediye almak şaşırtıcı olabilir. Elbette doğum günlerinde herkes hediye bekler ancak bazı özel günlerde hediye almak beklenmedik olabilir. Özel gün hediyeleri sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de o günü çok daha özel bir hale getirebilir.

·         Doğum günleri

·         Tanışma yıldönümleri

·         Evlilik yıldönümleri

·         Sevgililer günü

·         Kadınlar günü

Bazı insanlar ne yazık ki öyle yoğun bir hayat geçirmektedir ki özel günleri hatırlamamakta ve hatta normal günleri bile karıştırmaktadırlar. Dolayısıyla bu gibi zamanlar, sevdiklerinizi mutlu etmek için güzel bir fırsat olabilir.

4-     Sürpriz Hediyeler

Sevdiklerinize sürpriz hediyeler vermek şüphesiz günlerini beklenmedik bir anda güzelleştirecektir. Güzel bir çiçek, peluş bir hayvan söz konusu sürpriz hediyelerden biri olabilir. Bu hediyelerin ne olduğu ise tamamen sizin tercihiniz olabilir. Yaratıcı hediyeler konusunda sizin hayal gücünüz burada etkin olabilir. Hangi sürpriz hediye sevdiklerinizi mutlu edebilir?

5-     İhtiyaca Özel Hediyeler

İhtiyaca özel hediyeler, sevdikleriniz için kurtarıcı nitelik taşımaktadır. Sevdiklerinizin iş yerinde kullanabileceği bir termos, evlerinde kullanılabilecek çerezlik gibi birçok ihtiyaca özel hediye seçeneği bulunmaktadır. Söz konusu ihtiyaçlar elbette hediye alacağınız kişiye göre değişmektedir. Bu nedenle sevdiklerinizin ihtiyaçlarını gözlemekte fayda vardır. Alacağınız hediye ile sevdiklerinizin ihtiyaçlarını bir anda ortadan kaldırmanız, emin olun onları çok mutlu edecektir!

6-     El Emeği Hediyeler

Sevdiklerinize hediye alırken el emeği hediye etmek şüphesiz en değerli eylemlerden biri olacaktır. El emeği hediyeler her ne kadar çok zamanınızı alsa da diğer hediyelere göre çok daha özel olacaktır. Buna bağlı olarak hayal gücünüzü de kullanarak yaratıcı hediyeler ortaya çıkarmanız daha mümkün hale gelecektir. El emeği hediyeler arasında, sevdiklerinizin resimlerini çizmeniz, küçük eşya (takı kutusu, çerçeve vs.) boyamanız, takı yaratmanız gibi birçok seçenek bulunmaktadır.

7-     Yaratıcı Ev Hediyeleri

Yaratıcı hediyeler alırken evde de değerlendirilebilecek eşyalar almak büyük önem arz etmektedir. Çünkü alınan hediyenin çoğu zaman sadece sıradan bir süs eşyası olmasının yanında kullanışlı, yararlı bir eşya olması birçok insan tarafından benimsenen bir kriterdir.

Yaratıcı ev hediyeleri içerisinde borcam, servis takımı gibi klasik hediyeler sevdiklerinizi şaşırtmak için yeterli olmayabilir. Bunun için değişik hediyeler tercih etmelisiniz. Örneğin, şık tasarımlı bir kahve fincanı takımı ya da evin en güzel köşesine yakışacak şık bir kase çok daha faydalı olacaktır.

8-     Yaratıcı Ofis Hediyeleri

Yaratıcı ofis hediyeleri, işe henüz başlamış olan sevdiklerinize ya da direkt içinizden geldiği için aldığınız hediyelerden oluşmaktadır. Üzerinde ikinizin anlayabileceği esprili tasarım taşıyan kalemler, ofis sandalyesinde kullanacağınız bel yastığı, mousepad gibi birçok hediye seçeneği bulunmaktadır.

Yaratıcı hediyeler seçeneklerinizi ofis için değerlendirdiğinizde dolayısıyla ofise uygun eşyalar olmasına dikkat etmelisiniz. Masa lambası, kupa, evrak çantası, ajanda gibi ofiste ihtiyaç duyulabilecek hediyelerin yanında dekoratif ürünler de tercih edebilirsiniz.

9-     Baskı Hediyeleri

Baskı hediyeler belki de son zamanların en popüler hediye seçeneklerinden biridir. Üzerinde isim ya da fotoğraf baskısı bulunan, kupa, tişört, kalem, defter gibi birçok baskı hediyesi bulunmaktadır. Bu nedenle baskı hediyeler unutulmayacak hediye fikirleri arasında akla ilk gelen seçeneklerdir. Çünkü yaratıcı hediyeler arasında da değerlendirilebilecek olan baskı hediyeleri hangi eşya ile kullanacağınız tamamen size kalmış.

10- Hediye Kutuları

Hediye kutuları, içinde birden fazla hediye bulunduran son moda bir hediye seçeneğidir. Sevdiklerinizin kutuyu açtıktan sonra yüz ifadelerindeki mutluluğu ve şaşkınlığı hayal edebilirsiniz. Çünkü hediye kutuları hem çok amaçlı hem de faydalı nitelik taşırlar. İçerisinde kahve fincanı, parfüm, defter, termos gibi birçok eşya bulundurabilir. Dolayısıyla birden fazla ihtiyacı tek bir kutu ile karşılayabilirsiniz.

En şık eşyaların bulunduğu hediye kutularını ise elbette Popilero’da bulabilirsiniz. Yaratıcı hediyeler dendiğinde akla gelen ilk isim olan Popilero, bütçe dostu fiyatlandırması ile sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmeyi öncelik haline getirmiştir. Kaliteli ve şık tasarım hediyeler bulunduran hediye kutularını, Popilero’dan aynı gün teslim seçeneğiyle almanız da mümkün. Ayrıca birbirinden farklı seçenekler bulunduran hediye kutuları hemen herkese hitap ettiği için en çok tercih edilen hediye türleri arasındadır.

Editör: Haber Merkezi