Yıldız Tilbe’den Tarihi Konser: 25 Bin Kişi İzledi

Kariyerinin 30. Yılını Muhteşem Bir Konserle Taçlandırdı

Yıldız Tilbe, dün akşam Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verdiği dev konserle kariyerinin 30. yılını kutladı. Konser, 25 bin kişilik dev bir kalabalık tarafından izlendi ve organizasyonda 1765 kişi görev aldı. Bu unutulmaz gece, son on yılın en iyi konseri olarak tarihe geçti.

Unutulmaz Bir Gece

Aşkın ve acının kadını Yıldız Tilbe, Şek Organizasyon tarafından düzenlenen bu özel konserde müzikseverlere tarihi bir gece yaşattı. Kalabalık heyecanla Yıldız Tilbe’yi beklerken Kral Pop Radyo DJ‘leri çaldıkları şarkılarla ortamı ısıttı. Ardından birçok hit şarkının sahibi Ersay Üner sahneye çıkarak, kendi albümlerinden ve sanatçı dostlarına verdiği hitlerden oluşan repertuvarıyla binlerce kişiyi coşturdu.

Yıldız Tilbe'nin Performansı

Beklenen an geldi ve Yıldız Tilbe, programına 30 yıl önce Haziran 1994’te müzikseverlere ilk merhaba dediği şarkısı 'Delikanlım' ile başladı. Tilbe, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendirdi. Özel tasarlanmış sahnesi ve 20 kişilik dev orkestrasıyla göz kamaştıran Yıldız Tilbe, alkış ve ıslık yağmuruna tutuldu. Dakikalarca süren tezahürata teşekkür ederek karşılık veren Tilbe, unutulmaz bir performans sergiledi.

Sosyal Medya ve Basında Yorumlar

Birçok köşe yazarı ve sosyal medya kullanıcısı, Yıldız Tilbe’nin stat konseri yapan rakiplerine fark attığı konusunda fikir birliğine vardı. “Yarın öbür gün üniversitelerde ders olarak okutulacak bir hikâye yazılıyor” şeklinde yorumlar yapılan dev konser, 25 bin kişi tarafından izlendi.

E N G00108

Ünlü Akını

Konseri izlemeye sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de akın etti. Konuklar arasında Melis İşiten, Burcu Kıratlı, Gökhan Keser, Tuğba Melis Türk, Pınar Soykan, Gamze Topuz, Gizem Tuncer, Seda Mete, Gökçe Kırgız Yılmaz, Begüm Öner, Begüm Obiz ve Atakan Işıktutan gibi birçok isim vardı.

Dev Bir Ekip Çalıştı

Yıldız Tilbe’nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu konseri için alanda 1765 kişi çalıştı. İşte rakamlar:

  • 80 kişi: Sahne kurulumu
  • 135 kişi: Teknik ekip
  • 40 kişi: Yıldız Tilbe’nin ekibi
  • 600 kişi: Karşılama ve yer gösterimi
  • 850 kişi: Güvenlik görevlisi
  • 60 kişi: Organizasyon ekibi

Yıldız Tilbe’nin Muhteşem Başarısı

Yıldız Tilbe, bu muhteşem konserle kariyerinin 30. yılını taçlandırırken, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sahne performansı, dev orkestrası ve özel repertuarı ile müzikseverlerin kalbini fetheden Tilbe, Türk pop müziğinde efsaneleşen kariyerini bir kez daha gözler önüne serdi.

E N G00362


Yıldız Tilbe’nin bu tarihi konseri, müzikseverler ve sanat camiası için uzun süre unutulmayacak bir gece olarak hafızalarda yerini aldı.

E N G00259

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK ŞEHRİNDE MÜZİK DOLU BİR YAZ BAŞLIYOR TÜRKİYE’NİN BİRÇOK ŞEHRİNDE MÜZİK DOLU BİR YAZ BAŞLIYOR

E N G00108

Editör: Haber Merkezi