Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam ediyor.

Yüreğir Belediyesi’nin PTT Adana Başmüdürlüğü ile yaptığı iş birliği çerçevesinde, vatandaşların il veya ilçe merkezine gitmek zorunda kalmadan PTT hizmetlerinden yararlanabilmesi için tasarladığı pratik PTT şubelerine yenileri ekleniyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile Adana PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer arasında imzalanan protokol kapsamında Kışla, Karacaoğlan ve Yavuzlar mahalleleri ile Beşocak Meydanı'na PTT Tahsilat Merkezleri kurulacak.

Ekrem İmamoğlu: Vereceğimiz her kuruş, lira, milletimizin parası Ekrem İmamoğlu: Vereceğimiz her kuruş, lira, milletimizin parası

Daha önce Yakapınar ve Solaklı mahallelerinde hizmete sunulan ve vatandaşa büyük kolaylık sağlayan PTT Merkezlerinde her türlü tahsilat, para yatırma, posta, kargo gönderme, sigorta ve askerlik borçlanmasına kadar tüm işlemler yapılabiliyor.

Çözüm üreten bir anlayışla hizmet sunduklarını kaydeden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir'imiz için çalışmaya, şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Depremde hasar gören PTT şubelerinde hizmet verilemediğinden dolayı hızlı bir çözüm ürettik. Pratik PTT şubelerimiz vatandaşlarımız için büyük kolaylık oldu. İlk olarak Yakapınar ve Solaklı mahallelerimizde hizmete sunmuştuk. Şimdi bu sayıyı artırıyoruz. Kışla, Karacaoğlan, Yavuzlar Mahallelerimiz ve Beşocak Meydanı için imzaları attık. Çözüm üreten bir belediye olarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi