Adana Büyükşehir iftar programlarını sürdürüyor, halk Zeydan Karalar’ı bağrına basıyor

İmamoğlu’nda birlik beraberlik mesajları verildi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofralarında halkla buluşmaya devam ediyor. Merkez ve kırsal ilçelerde, mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarında halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu ilçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde halka seslendi. Adana Büyükşehir Belediyesi ve İmamoğlu Belediyesi’nin birlikte düzenlediği iftar yemeğinde birlik, beraberlik mesajları verildi. 

İMAMOĞLU İFTAR PROĞRAMI_23

İmamoğlu ilçesinde gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğine, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ile birlikte katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kasım Karaköse kardeşimiz İmamoğlu’nda çok güzel işler yaptı. Çok zor durumdaki belediyeyi bugünlere getirdi. Biz de Adana Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın yanında olduk, destek verdik, desteğimiz bundan sonra da sürecek.  Ramazan ayınız mübarek olsun, Kadir Geceniz mübarek olsun, Ramazan Bayramınız da şimdiden kutlu olsun” dedi.

İMAMOĞLU İFTAR PROĞRAMI_17

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sonlandırdı: “Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk İlkelerine, Misak-ı Milli’ye, vatanın bölünmez bütünlüğüne, vatanına ve bayrağına yürekten bağlıdır, hiçbir şey de bunu değiştiremez.”

Editör: Haber Merkezi