Adana Büyükşehir Belediyesinin Yükseköğrenim Kız Ve Erkek Öğrenci Yurtlarına Kayıtlar Başladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi kız ve erkek öğrenci yurtlarının açılışının yapılacağını, kayıtların da başladığını duyurdu.

ADANA'DA HİZMET REKORU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Yurdumuzu Seviyoruz” Yurdunuzu Açıyoruz” sloganıyla duyurduğu Yurt açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılması bekleniyor.

Karalar, “Yeni inşa ettiğimiz yükseköğrenim Kız ve Erkek öğrenci yurtlarımıza kayıtlar başladı” bilgisini de paylaştı.

MİLLETİN PARASI EN UYGUN ŞEKİLDE KULLANILIYOR

Başkan Zeydan Karalar, “Bir belediye başkanının, gelir-borç miktarını yıl yıl açıklaması, rakamları ayrıntılı olarak vermesi alışılagelmiş bir şey değildir. Biz yaptık, hangi yıl gelirimizin nereye çıkacağını, borcumuzun nereye ineceğini söyledik. Bunları başardık. Parayı iyi kullanmak, haram yememek, hırsızlık yapmamak, milletin parasını millete harcamak bizim işimiz. Böyle yapınca da oluyor işte. Hortumları kapatarak, israf etmeden, ihtiyaçları en uygun fiyata karşılayarak iş yapıyoruz. Kötü durum böyle tersine dönüyor” diye konuştu.

19 EKİM GURUR GÜNÜMÜZ OLACAK, ADANALILARI BEKLİYORUZ

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Kadın Sığınma Evi temeli atılacak, kız-erkek öğrenci yurdu açılışı, 300 metrelik altgeçit açılışı, 2 kreş açılışı gerçekleştirilecek. 2 kreşin temeli atılacak. 19 Ekim 2022 bizim gurur günümüz olacak. Adanalıları bekliyoruz. Adana emin ellerde.”

ÖNEMLİ HİZMETLER BİRBİRİ ARDINA GELECEK

Otobüs alımı, kamyon alımı, iş makinesi alımı, altgeçit ve önemli yollar gibi büyük hizmetleri borçlanmadan yapabilecek hale geldiklerini bildiren Başkan Zeydan Karalar, bundan sonra da borçlanmaya niyetleri olmadığını belirtti.

Sadece trafik sorununun çözümü için olmazsa olmaz Metro 2. Hat Projesinin kabul edilmesi halinde borçlanmaya gidebileceklerini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, yeni altgeçitler yapmaya devam edeceklerini duyurdu.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yurt kayıtları için paylaşılan link aşağıda belirtilmiştir.

Kayıt için linke tıklayın https://ogrencitakip.adana.bel.tr/pro/yurtbasvurusu.aspx

Editör: Haber Merkezi