26 Kasım Cumartesi akşamı Swing ve Caz severleri dansa davet ediyor! 

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, 26 Kasım Cumartesi akşamı tüm swing ve caz severleri hem Swing’in temel hareketlerini öğrenebilecekleri dans atölyesi hem parti için dansa davet ediyor. 

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya ve birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 26 Kasım Cumartesi akşamı müzik ve dans severlere 1920’lerin caz ruhunu yaşatan, Swing İstanbul, muhteşem dans şovları ve DJ performanslarının yanı sıra Swing dansına ilk adımını atmak isteyenleri de aynı gün saat 20:00’da başlayacak solo jazz dans atölyesine davet ediyor. 

26 Kasım_ Tamirane Akasya_Swing Istanbul_afis

Swing İstanbul Dans Partisi ve Solo Jazz Dans Atölyesi

Müzik ve dans severlere 1920’lerin caz ruhunu yaşatan, Swing İstanbul Dans Partisi, muhteşem dans şovlarıyla ve DJ performanslarıyla katılımcıları unutulmaz bir Swing partisi için 26 Kasım Cumartesi akşamı Tamirane Akasya’ya konuk oluyor. Swing dansına ilk adımını atmak isteyenler ise eşli katılım zorunluluğu olmayan solo jazz dans atölyesine katılarak Swing’in temel hareketlerini öğrenebilecek. Yaklaşık 45 dakika sürecek dans atölyesine katılmak için önden kayıt yaptırmayı unutmayın. 

Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin, hem kış sezonu için özenle hazırladığı yeni menüsünün tadına bakmak hem iyi müziğin tadını çıkarmak ve dans etmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Tarih: 26 Kasım 2022, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Solo Jazz Dans Atölyesi: 20:00

Swing İstanbul Dans Partisi: 21:00 

Rezervasyon ve Bilgi: 0549 519 27 71

Editör: Haber Merkezi