Akdeniz Belediye Eşbaşkanları 23 Nisan etkinliğine katıldı, okul yönetimine soruşturma açıldı. Akdeniz Belediye Eşbaşkanları 23 Nisan etkinliğine katıldı, okul yönetimine soruşturma açıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman ve Çankırı dışında), Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Osmaniye, Kahramanmaraş VE Giresun çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların bu gece İzmir'in güneyi, Muğla ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bu gece İzmir'in güneyi, Muğla ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Editör: Haber Merkezi