Bizler; Burak Yılmaz, Y. Okan Türkoral, M. Erkan Türkoral ve Celal Tekin olarak diyoruz ki; “Mutlaka siz dostlarında bu iyilik hareketinde yapabileceğiniz bir şeyler vardır.”

Adana Gönüllüleri olarak uzun bir süredir yardım çalışmalarını sürdüren ekip bu sefer kolları depremzedeler için sıvadı.

Yüzlerce yardım kolisini mağdur olan insanlara ulaştırarak “İyilik Bulaşıcıdır” sloganı çerçevesinde bir sorumluluk projesini hayata geçiriyorlar.

Adana Gönüllüleri konuyla ilgili duyarlılıklarını şu sözlerle ifade ettiler;

“Zor dönemlerden geçiyoruz. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en çok ihtiyaç duyulduğu bugünlerde bir gönüllü hareketi oluşturduk. Adana başta olmak üzere deprem bölgelerinde olumsuz olarak etkilenen ve ihtiyaç sahibi olan tüm insanlara yardım amaçlı bir sivil toplum hareketiyiz.

Bu çalışmamızın yalnız insanlarla sınırlı olmadığını da belirtmek isteriz. Çünkü insanların yanı sıra bu süreçten etkilenen diğer canlılarında ihtiyaçlarını biliyoruz ve ona uygun da çalışmalar yapıyoruz.

Değerli iyiliksever dostlar;

Hedefimiz ihtiyaç sahibi ile yardımseverleri buluşturmaktır. Bu harekete katkı sunmak isteyen tüm dostların tarafımıza ulaşmalarını rica ediyoruz.

Sevgili dostlar, bu zor günlerde yardımda bulunmak isteyen, dağıtımda görev almak isteyen ve gerçek ihtiyaç sahibini tespit etme konusunda dayanışmaya gereksinim var.

Mutlaka siz dostlarında bu iyilik hareketinde yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyoruz.

Haydi, hep birlikte dayanışmaya, umudu büyütmeye...”

İyilik bulaşıcı olmak zorunda.

Sevgilerimizle,

iletişim: [email protected]

#AdanaGönüllüleri

#Adana

Editör: Haber Merkezi