Adana'da Seçim Güvenliği konulu 6.Toplantı gerçekleştirildi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için çalışmalarını tamamlayan Adana 6’lı masa temsilcileri, seçim öncesi son toplantısını 10/05/2023 tarihinde Adana Gelecek Partisi İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

WhatsApp Görsel 2023-05-12 saat 16.00.17

Görüşmelerin 4 saat sürdüğü toplantıya; Adana Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Bekir Can Özkan, Gelecek Partisi Adana Teşkilat Başkanı Nezahat Uçak, CHP İl Başkan Yardımcısı Zerrin Filazi, CHP İl Hukuk Sorumlusu Av. Sabri Sarı, Demokrat Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Üzeyir Dönmez, Demokrat Parti Akil İnsanlar Kurulu Başkanı Hamit Menteş, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çekilarız, Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Av. Selçuk Sami Özsoylu, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Necip Ermez, İyi Parti propaganda sorumlusu Av. Saltuk Emre Ardıç  katıldı.

Adana'da altıncısı düzenlenen toplantı sonrası katılımcılar, önceki toplantılarda görüşülen ve karara bağlanan konuların yanında, özellikle öngörülmeyen olası sorunlar üzerinde çalışıldığını ve her türlü sorun karşısında dahi ek çözüm yöntemlerinin belirlendiğini, aylarca süren çalışmalar sonrasında seçime tam anlamıyla hazır olunduğunu ifade etti.

Ayrıca seçim günü görev alacak personele verilen eğitimlerin tamamlanmasının yanı sıra, altılı masa adına görevli tüm personelin koordineli şekilde irtibat halinde kalabilmesi konusunda da hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Böylece tamamı eğitimli, birbiriyle irtibat halinde olacak görevlilerin çalışmalarıyla daha önce hiçbir seçimde görülmediği kadar etkili ve hazırlıklı bir denetleme mekanizması olacağının, seçim sonuçlarına halk iradesinin haricinde hiçbir unsurun etki etmesinin kesinlikle söz konusu olmayacağının altı çizildi.

Editör: Haber Merkezi