Adana’da Yuva Isıtan Soba Yardımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Adana İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi tarafından soğuk  kış  günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere soba yardımı hız kesmeden devam ediyor….

Adana İl Müftülüğü Gönüllüleri, Sobası olmayan, bacası tütmeyen ev kalmasın ve minik kalpler üşümesin diye seferber oldular.

Kış aylarında kentteki ihtiyaç sahiplerinin evlerini ısıtmak için gece gündüz devam ettikleri ifade eden Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, “Kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, İl ve İlçe Müftülüğümüzce, evlerinde sobaları olmayan ailelerimizi tespit etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bu ailelere soba yardımında bulunuyoruz. Amacımız ve gayemiz, yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar, mazlum ve mağdur kalmayıncaya kadar iyilik hareketini geliştirmek ve yaymaktır." dedi.

1-Adana’da Yuva Isıtan Soba Yardımları Hız Kesmeden Devam Ediyor 1

Sobalarını alan vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getiren Nazik Dolap, İl Müftülüğü yetkililerinden destek istediğini anlatarak, "Allah razı olsun, gerekli yardımda bulundular. Soba ihtiyacımızı karşıladılar. Çok teşekkür ederiz kendilerine. Bu soğuk kış günlerinde içimizi ısıttılar." şeklinde konuştu.

Yardım dağıtımına Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin, TDV Adana KAGEM Şube Müdürü Emel Yuvalı, Yüreğir Uzman Vaizi Fadime Taş, Teknikerler Mustafa Akdemir ve Barış Yerdüz katıldı

Adana’da Yuva Isıtan Soba Yardımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Adana’da Yuva Isıtan Soba Yardımları Hız Kesmeden Devam Ediyor 4

Editör: Haber Merkezi