Beylikdüzü Belediyesi, Sanat Koleksiyonu Seçkisi ve "Kırlangıç’ın Rotası 360 VR" film deneyim alanı ile ArtContact İstanbul 4. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı'nda bir kez daha sanatseverlerle buluştu. Bu yıl fuarda ilk kez VR teknolojisi kullanılarak izleyicilere özel bir deneyim sunuldu. Beylikdüzü’nün kamusal ve kültürel alanlarının 360 derece videolarla tanıtıldığı "Kırlangıç’ın Rotası 360 VR" film deneyim alanı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Img 55267842

Beylikdüzü Belediyesi, Sanat Koleksiyonu Seçkisi ve "Kırlangıç’ın Rotası VR" film deneyim alanı ile dördüncü kez ArtContact İstanbul Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na katıldı. 40 ülkeden sanatçının yer aldığı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuarda resim, fotoğraf ve heykel gibi binlerce sanat eseri sergilendi. Beylikdüzü Belediyesi fuara, Durmuş Bahar, Gölge Artizm, Eda Çığırlı, Sema Bicik ve Hande Ünver’in 8. Beylikdüzü Resim Çalıştayı’nda ürettikleri eserlerden oluşan 8 eseriyle katıldı.

Img 19925A51

Şimdi Bilimi Tüm Topluma Ulaştıran Edebiyat Yarışması IV. Mednıght’tan Masallar’ın Bir Parçası Olma Zamanı Şimdi Bilimi Tüm Topluma Ulaştıran Edebiyat Yarışması IV. Mednıght’tan Masallar’ın Bir Parçası Olma Zamanı

Ziyaretçiler, Beylikdüzü Belediyesi'nin Sanat Koleksiyonu Seçkisi ve "Kırlangıç’ın Rotası VR" film deneyim alanını 26 Mayıs tarihine kadar 11.00 – 20.00 saatleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde B-04 no’lu stantta ziyaret edebilirler.

#Beylikdüzü #Sanat #ArtContactİstanbul #VRDeneyim #ÇağdaşSanat #SanatFuarı

Editör: Haber Merkezi