Balcalı Hastanesi doktorları, yaptıkları çalışmalarla dünya çapında tanınmaya devam ediyor. Özellikle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Özdemir, tükürük bezi hastalıkları ve tükürük bezi endoskopisi (sialendoskopi) konusunda önemli çalışmalara imza atıyor ve bu çalışmalar sayesinde dünyanın birçok ülkesinden davetler alıyor.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir, son olarak Cenevre'de düzenlenen Dünya Sialendoskopi Derneği’nde (ISIAL) ülkemizi temsil etti. Ayrıca, 18-20 Mayıs 2024 tarihlerinde Mısır'ın İskenderiye kentinde düzenlenen 6. Mısır/1.Pan Arab Sialendoskopi Kadavra Uygulama/Canlı Cerrahi Toplantısı ve Kursu’na konuşmacı ve eğitici olarak davet edildi. Bu etkinlikte, dünyanın 14 ülkesinden Kulak Burun Boğaz uzmanı ve ilgili alanlardaki uzmanlar bir araya geldi. Toplantıya Amerika, İsviçre, Hindistan ve Türkiye’den Prof. Dr. Süleyman Özdemir olmak üzere dört uluslararası bilim insanı davet edildi.

AHESEN, Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanları Olmadan İyileştirme Mümkün Değil! AHESEN, Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanları Olmadan İyileştirme Mümkün Değil!

Balcali Hastanesi̇ Doktorlari Yaptiklari Çalişmalarla Dünyada Ön Planda Yer Almaya Devam Edi̇yor (2)

Prof. Dr. Süleyman Özdemir, daha önce 2020 Dubai ve 2023 Cenevre’de düzenlenen Dünya Sialendoskopi Kongreleri’nde organizasyon komitesinde yer alarak konuşmalar yaptı. Ocak 2023’te Uluslararası Dünya KBB Dernekleri Birliği (IFOS) Kongresi’nde Dubai’de açılış konuşması yaparak ülkemizi temsil etti.

İskenderiye'deki toplantıda, Prof. Dr. Özdemir’in sialendoskopi ve tükürük bezi hastalıkları konusundaki konuşmaları büyük ilgi gördü ve takdir topladı. Kadavra kurslarında ve canlı cerrahi oturumlarında tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaşarak önemli katkılarda bulundu. Bu etkinlik, Prof. Dr. Özdemir’in alanındaki uluslararası saygınlığını bir kez daha pekiştirdi.

Balcali Hastanesi̇ Doktorlari Yaptiklari Çalişmalarla Dünyada Ön Planda Yer Almaya Devam Edi̇yor (3)

#TükürükBeziHastalıkları
#Sialendoskopi
#ProfDrSüleymanÖzdemir
#BalcalıHastanesi
#ÇukurovaÜniversitesi
#KulakBurunBoğaz
#UluslararasıTıp
#TıbbiAraştırma
#TıbbiKongre
#İskenderiyeKonferansı

Editör: Haber Merkezi