Başkan Ali Avan Vatandaşın Görüş ve Önerilerini Dinledi

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Kamışlı ve Fındıklı Mahallesi kıraathanelerini ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu.

Yenişehir Belediyesinin İngilizce kursu başladı Yenişehir Belediyesinin İngilizce kursu başladı

Başkan Ali Avan, Sahada Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Göreve geldiği günden bu yana daha yaşanabilir bir Pozantı hedefiyle çalışmalarını sürdüren Başkan Ali Avan, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla sahaya indi. Kamışlı ve Fındıklı Mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hemşerileriyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Avan, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Whatsapp Görsel 2024 05 31 Saat 14.45.20 7C7D10E8

Önce Kamışlı, Sonra Fındıklı

Başkan Avan, seçim döneminde vatandaşa verdiği sözü unutmadan sık sık mahalle ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Özellikle her Cuma Pozantı’nın bir mahallesini ziyaret ederek, kıraathanelerdeki vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Talepleri ve Sorunları Dinliyor

Bu ziyaretlerde belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Avan, ardından vatandaşlarla buluşarak taleplerini ve sorunlarını dinliyor. Yedisinden yetmişine her yaştan vatandaşın elini sıkan Başkan Avan, özellikle göremediği veya yetişemediği alanlarda en iyi hizmeti sunmak için halktan destek istiyor.

Whatsapp Görsel 2024 05 31 Saat 16.11.30 De31Ad31

"Gözümüz Kulağımız Olun"

Ziyaret sırasında düşüncelerini dile getiren Başkan Avan, şunları söyledi:

“Mazbatamızı aldığımız günden bu yana planlı ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Pozantı’ya ne yapabiliriz? Halkımıza hangi hizmeti en iyi şekilde sunabiliriz? diye ekibimizle birlikte dikkatle çalışıyoruz. Bu çalışma ortamında bizlerin göremediği durumlarda da halkımızın devreye girmesini istiyoruz. Vatandaşımızın gözlemleri ve talepleri sosyal medya ekibimiz aracılığıyla bizlere ulaştırılıyor ve biz de sorun ve talepleri en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. Yaz ayları geldiği için herkes bağında bahçesinde bir şeylerle uğraşıyor. Bu sebeple, sizler daha rahat bahçenize gidin diye bir adet greyderimizi sürekli boğaz mahallelerinde çalıştırıyoruz. Özellikle muhtarlarımızdan gelen talepler neticesinde bahçe yollarını teker teker düzenliyoruz.”

Whatsapp Görsel 2024 05 31 Saat 14.45.19 3C7730Ac

Samimi Bir Ortamda Sohbet

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Başkan Ali Avan, hizmetlerine ve ziyaretlerine devam etmek üzere mahalleden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi