İngiltere'de çok sayıda yatırım grubuyla görüşmeler yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteyi hızla temizleyeceğiz. Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin, çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz" diye seslendi.


“Bu sabah Londra'dan halihazırda dünyanın farklı bölgelerine 100 milyar sterlin yatırım yapmış 14 devasa fon ile toplantı yaptık. Dijital sağlık teknolojisi, veri analizi, yapay zeka, makina öğrenimi ve finansal teknolojiler gibi önemli sektörlere büyük yatırımlar yapıyor ve bu alandaki girişimcileri destekliyorlar.

Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye'ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteyi hızla temizleyeceğiz. Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin, çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz.”

Dünyada 342 milyar dolardan fazla bir yatırımı olan fonla görüşeceğim” diyen Kılıçdaroğlu bir kez daha gençlere seslenerek şöyle dedi: “Gençler, sözüm var size, temiz parayı size mutlaka ama mutlaka getireceğim. Evet size getireceğim. Görüştüklerim arasında tefeci yok. Borç yok. Hepsi yatırımcı. Hele hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak.”

Editör: Haber Merkezi