Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in kardeşliğe ve paylaşmaya olan inancı tüm Ceyhan sokaklarını sarıyor

Ceyhanlılar, iftar sofralarında dayanışmayı büyütüyor

“Bizim yerimiz insanımızın yeridir, insanımızın yanıdır”

Ceyhan Belediyesi, tüm Ceyhan sokaklarında sevgiyi, dayanışmayı ve paylaşmayı hakim kılıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, onbir ayın sultanı Ramazan dolayısıyla ilk günden başlamak üzere Ceyhan’ın her mahallesinde vatandaşları iftar sofralarında bir araya getiriyor.

Ceyhan iftar sofralari (2)
Dostluğa, dayanışmaya ve paylaşmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemin yaşandığını kaydeden Başkan Hülya Erdem, sofrada paylaşılan ekmeğin ömür boyu hoşgörüye ve kardeşliğe kapı aralayacağını kaydetti.
Başkan Hülya Erdem, “Bizim, birlik ve beraberliğimizin sırrı sevgi ve saygıdır. Bizim yerimiz insanımızın yeridir, insanımızın yanıdır” dedi.


HER MAHALLEDE İFTAR DAYANIŞMASI
Ramazan ayının ilk gününde Gaziosmanpaşa ile başlayan iftar buluşmaları tüm Ceyhan’ı sarmaya devam ediyor. Ceyhan’ın Ulus, Mithatpaşa, Kurtpınarı, Karatepe, İncirli, Cumhuriyet, Namık Kemal, Sarısakal, Modernevler, Mercimek, Altıocak, İnönü, Kelemeti, Esentepe ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kurdukları iftar sofralarında komşularıyla buluşmanın kıvancını yaşadıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Kadim Ceyhan topraklarında her daim kardeşliğe olan inancımızı yineleyeceğiz. Ramazan ayı boyunca her vatandaşımızla aynı sofrada buluşacak, Ceyhanımız, Adanamız ve ülkemizin geleceği için, çağdaş ve aydınlık yarınlar için dua edeceğiz” diye konuştu.

Ceyhan iftar sofralari (7)
SOFRAYLA BİRLİKTE HOŞGÖRÜ DE PAYLAŞILIYOR
Ceyhan’da teravih namazları çıkışında Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Birimi’nin hazırladığı şerbetleri de ikram ettiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “Daha huzurlu, daha paylaşımcı bir Ceyhan için tüm hemşehrilerimizle birlikte, kardeşçe yaşamın sağlam temellerini atıyoruz. Soframızda aşımızla birlikte dostluğu, kardeşliği ve hoşgörüyü paylaşıyoruz” dedi.
Başkan Erdem, Ceyhan’daki Ramazan paylaşımlarının devam edeceğini, Ramazan Bayramı’nda huzurlu bir atmosfer oluşacağını, Ceyhan’da büyütülen sevgi, saygı, dayanışma ve paylaşma ikliminin Ceyhan’ı Türkiye’ye yayılmasını diledi.

Ceyhan iftar sofralari (16)

Editör: Haber Merkezi