Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler ile Hatay merkezli 6.4 ve 5.8 şiddetindeki sarsıntıların ardından harekete geçen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, sosyal tesisleri barınma ve çalışma alanı olarak açarken, burada kalan depremzedelerin de kişisel bakımlarının yaptırılmasını sağladı.

Seyhan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan berber ve kuaförler, ÇGC Sosyal Tesisleri’ne gelerek depremzedelere kişisel bakım hizmeti verdiler.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, “Üyelerimize ve sosyal tesislerimizde barınan tüm meslektaşlarımıza her konuda destek oluyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz şartlarda hem hijyen hem de moral-motivasyon bakımından kişisel bakım da çok önemli. Depremin ardından başlatılan gönüllü seferberliğine halk eğitim merkezlerinin destek vermesinden büyük mutluluk duyduk. Bu anlamda bize destek veren Seyhan Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri ve usta öğreticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

dcebbf67-68fe-4d45-931b-6b285b04a624

Seyhan Halk Eğitimi Merkezi’ndeki berber ve kuaförlerin depremzede vatandaşlara ve çocuklara ücretsiz berberlik hizmeti sunmasının önemli olduğunu kaydeden Esendemir, böyle zor günlerde el ele verip kenetlenmenin sosyal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti sayesinde kişisel bakımlarını yaptırma imkânı bulan depremzedeler ise, bu zor günlerde kendilerini yalnız bırakmadıkları için berberler, kuaförler ve Seyhan Halk Eğitimi Merkezi yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi