VOOPOO, 18 Ekim'de resmi web sitesinde en son Pod'u resmen başlattı, ARGUS P1. ARGUS P1, 15W PD hızlı şarj ve fütüristik mekanik tasarımı ile POD elektronik sigaralara dair orijinal izleniminizi değiştirecek! 

15W PD flaş şarjı, şarj süresini etkili bir şekilde kısaltır

ARGUS P1, dahili 800mAh pil, USB-PD şarj adaptörünü destekler, 15W PD hızlı şarj ile donatılmıştır, pili 12 dakikada %0'dan %80'e şarj edebilir,ve %0'dan %100'e çıkmak için sadece bir fincan kahve yeterlidir. Bu, pil ömrü konusunda artık endişelenmemenizi sağlayan bir elektronik sigaradır!

Fütüristik mekanik tasarım, koleksiyon işçiliğini bünyesinde barındırıyor

ARGUS P1, yarı metalik, yarı şeffaf tasarımıyla fütüristik bir mekanik tarz sergiliyor.Beş farklı renk kaplamanın her biri, kullanıcıya benzersiz bir deneyim sunar.ARGUS P1 sert çinko alaşımından yapılmıştır,pürüzsüz açısal tasarım, yüksek derecede akışkanlığa sahiptir, dokunuş pürüzsüz ve hassastır ve tutuş rahat ve doğaldır.Ayrıca, devre kartı görülebilir.Bunların arasında ilk kez ürün tasarımında yer alan GENE.AI 1.2 çipi, teknolojik cazibesi ve çarpıcı görünümüyle kullanıcıları etkiledi,gerçekten akıllı olduğu söylenebilir.Dört LED göstergesi, ışığı yumuşak ve şeffaf hale getiren ve zarif ve pratik olan gerçek zamanlı güç seviyesini gösteren yenilikçi bir optik tasarımı benimsiyor.Bu kadar basit bir tasarım, insanların VOOPOO'nun olağanüstü teknolojik gücünü görmelerini sağlar. 

real_e0eb3b87-bdea-4d02-bc87-ab746a08c00b

GENE.AI 1.2, emme basıncını algılayabilir ve çıkış gücünü ayarlayabilir

GENE.AI 1.2, manuel ayarlama veya mod değiştirme olmaksızın her inhalasyonu algılayarak en iyi güç ayarını sağlayabilen otomatik bir güç ayarlama işlevine sahiptir,basit kullanım ve enerji tasarrufu.Ayrıca GENE.AI 1.2, 8 saniyelik zaman aşımı koruması, kısa devre koruması, aşırı şarj koruması, düşük pil koruması, çıkış aşırı akım koruması ve çip aşırı sıcaklık koruması dahil olmak üzere 6 koruma sağlar. 

ITO atomizasyon teknolojisi hoş bir tat ve tat getirir

ARGUS P1, ağızdan emme modu için yenilikçi bir ITO platformu ile donatılmıştır.Eşsiz yağ tahliye oluğu tasarımı, yağ dağıtımını hızlandırırken, özel ısıtma serpantini ısıtma alanını büyütür.Nikotin tuzunun daha yumuşak iletimi ve tam atomizasyonu da kullanıcılara nihai ve zengin tat deneyimi sunar. 

ARGUS P1'i seçin ve harika hızlı şarj hissinin tadını çıkarın. Elektronik sigara kullanmanın keyfi her zaman yanınızda olsun!

VOOPOO hakkında

2017 yılında kurulan VOOPOO markası, DRAG ürünleri sayesinde hızla yükselişe geçmiş ve kısa sürede dünya çapında büyük beğeni toplamıştır.Ar-Ge, tasarım, üretim ve markalaşmayı entegre eden yüksek teknoloji ürünü bir kuruluş olarak VOOPOO'nun dört ürün serisi vardır: ARGUS, DRAG, VINCI ve V.Şu anda, VOOPOO'nun işi Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'da 70'ten fazla ülkeyi kapsamaktadır.

Resmi internet sitesi(Website): https://www.voopoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/voopoo.global/

Facebook: https://www.facebook.com/voopooglobal

YouTube: https://www.youtube.com/c/VOOPOO

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoofans

Shop:https://shop.voopoo.com/

Editör: Haber Merkezi