Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, " Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz."

Ceylan Akça Cupolo, Dicle Nehrindeki boğulma vakalarında kum ocağı işletmeleri yargılandı mı? Ceylan Akça Cupolo, Dicle Nehrindeki boğulma vakalarında kum ocağı işletmeleri yargılandı mı?

Resim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

- Gaziantep'te düşen helikopterde 2 pilotumuz şehit olurken bir teknisyenimiz yaralandı. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

- Bu hastanelerimizle bölgede bundan böyle sıkıntı yaşamayacağız.

- Eseri görüyorsunuz. Biz, söz verirsek yaparız.

- Bu hastanelerimizle bölgede sıkıntı yaşamayacağız. Gaziantepli kardeşlerimiz artık üst düzey sağlık hizmetinden faydalanacak.

- 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden 53 binin üzerindeki vatandaşımızı bir kez daha rahmetle yad ediyorum.

- Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz.

- Hem hükümet olarak, hem belediyeler olarak yaptığımız yatırımlarla şehrin önünü açmayı, gelişmesine destek vermeyi sürdürüyoruz.

- Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsalıyla tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz.

Editör: Haber Merkezi