Deprem Haberleri

Deprem haberleri ve güncel Deprem gelişmeleri, Deprem ile ilgili tüm video, Deprem fotoğrafları ve Deprem haberleri Habere Güven sitemizde


Günün İçinden

Abdurrahman Tutdere; Konut gerçekleşme sayıları ve rakamlarına bakıldığında Adıyaman’ımıza ve Hatay’a bariz ayrımcılık yapıldığı görülüyor.

Gündem

Boyraz; Bizim nazarımızda Maraş'ta, Çorum'da, Sivas'ta katliama sebep olanlar ne ise bu depremde, binlerce canın yitip gitmesinde kusuru olanlarda aynıdır.

Kent

Bilgiç; "Seçilmiş, seçilecek başkanların öncelikli hedefi; yaşanan depremlerden ders çıkarıp, dayanıklı kentler oluşturmaları lazım."

Gündem

Av Semih Gökayaz; "6 Şubat Depreminde Adana Barosu olarak beş meslektaşımızı kaybettik. Meslektaşlarımızı, arkadaşlarımızı unutmadık!"

Gündem

"Demokratik, dayanışmacı, hak arama talebinden vazgeçmeyen toplumları oluşturmak artık yaşamsal bir zorunluluktur."

Gündem
Gündem

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep ODUNCU; Kadınların yaşadığı sorunları soru önergeleriyle meclis gündemine taşıdık.

Günün İçinden

Depremin, ülkemizdeki ekonomik kriz ile birleşmesi sonucunda anayasal bir hak olan barınma probleminin had safhaya çıktığı bilinen bir gerçektir.

Gündem

DİSK, KESK, Adana Tabip Odası, Adana Barosu, TMMOB; Defalarca söylediğimiz gibi doğa olayı olan depremi afete çeviren dayanıksız yapılardır.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri, halka ölüm ve yıkımdan başka bir şey getirmeyen, kar ve rant peşindeki sermaye iktidarıyla hesaplaşmanın alanı...

Gündem

İMO Adana; Rant odaklı imar düzeni ile yapılaşmada kuralsızlığın ve cezasızlığın hakim olması kaçak yapılaşmanın önünü açmaktadır.

Siyaset
Gündem

6 Şubat depremlerinin 1. yılı yaklaşırken Dikmen halkı Dikmen Demokrasi Platformu’nun çağrısıyla sokaktaydı.

Gündem
Gündem

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere; Deprem illerinde 100’den fazla vatandaşımızın akıbetinin ne olduğu konusunda herhangi bir bilgi yok.

Gündem

Yaşanan her aşırı doğa olayı, gerekli önlemlerin alınmaması nedeniyle afete dönüşerek büyük can ve mal kayıplarına neden olmaktadır.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu