CHP’DEN ŞÖLEN GİBİ MİTİNG

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; 14 Mayıs seçimi öncesi Denizli'de son mitingi Çivril’in Gürpınar kasabasında coşkuyla ve geniş katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi. Miting değil adeta şölen havasında gerçekleşen Gürpınar’daki buluşmaya katılan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Gülizar Biçer Karaca; "özgürlük geliyor, eşitlik geliyor, Kemal Kılıçdaroğlu geliyor" diyerek toplumsal kucaklaşma mesajı verdi:

İşimiz yok kinle ve nefretle... Geçit yok kavgaya gürültüye... Bizim iktidar yürüyüşümüz halaylarla türkülerle... Kalpten kalbe sevgiyle...

Ekran görüntüsü 2023-05-13 123636

OYLAR ALTIOK’A OYLAR KILIÇDARAOĞLU’NA

Honaz ilçesinde Akbaş’ta, seçimde oy kullanma ve dikkat edilmesi gerekenleri detaylarıyla vatandaşlara anlatan Denizli 1. Sıra milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca; “Kadınlar için, yaşlılar için, çocuklar için, gençler için, toplumun adalet ve güvence bekleyen tüm kesimleri için birlikte KAZANACAĞIZ. Oylar Kemal Kılıçdaroğlu’na oylar Altıoka” dedi.

MİLLETİN TERCİHİ MİLLET İTTİFAKI, TOPLUMUN GÜVENCESİ CHP OLACAK

Millet İttifakı iktidarında özellikle kadınlar ve gençler için somut adımlar atacaklarını güvence getireceklerini şu sözlerle açıkladı: “İsteğe bağlı sigorta ile emeklilik hakkı bulunan ev kadınları için prim ödeme gün sayısı ve oranı ile sigortalılıktan önce yaptıkları doğumlarla ilgili borçlanma hususlarında iyileştirmeler sağlayacağız. Kadınların doğum öncesinden başlayıp yaşamlarının sonuna kadar sağlık izlemlerinin düzenli bir şekilde yapılmasını sağlayacak düzenlemeler yapacağız. Doğum yardımını, dul ve yetimlere ödenen gelir ve aylıkları güncelleyeceğiz. Kadınların ve kız çocuklarının yasalarla güvence altına alınmış haklarını, aile içinde de koruyacak, ailede sorumlulukların her iki cins tarafından paylaşımını destekleyecek çalışmaları yürüteceğiz.”

VATANDAŞTAN İÇTEN BİR ŞİİR

Siyasette aranılan profil

Problem çözücü mükemmel vekil

Arz ettiğim tespit iltifat değil

Değmesin nazarlar Gülizar Hanım

Dertlerle dertlenir halka karışır

Hakkın, adaletin yükünü taşır

Karınca ile arı ile yarışır

Söz değil bal yapar Gülizar Hanım

Şahsına münhasır göz içi güler

Samimi niyetle gözyaşı siler

Gıpta edilecek duruş sergiler

Hizmette bir rehber Gülizar Hanım

Gezmediği şehir yok ki ülkemizin

Medarı iftiharı Denizlimizin

Zaman mevhumu yok gece gündüzün

Topyekün seferber Gülizar Hanım

Güç kuvvet bahşetsin yüce yaradan

Çarenin umudun adresi insan

Seçimden seçime değil her zaman

Çalışır koşturur Gülizar Hanım

SANA SÖZ

“Bu şiir, bu sevgi ve içtenlik beni heyecanlandırdı, onurlandırdı, gururlandırdı.” diyerek kendisi için yazılan şiiri paylaşan Gülizar Biçer Karaca; bir Cumhuriyet Kadını olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ödün vermeden çalışmaya 28. dönemde de TBMM çatısı altında devam etmek ve Denizli’nin sesi olmak için kendisine gösterdikleri ilgi ve destekleri için hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Bir teşekkür de seçim sürecinde sahada emek veren kadınlara, gençlere, gecesini gündüzüne katarak iktidar yolumuzda katkı veren Denizli örgütümüze… En büyük alkış değiştireceğimize inanan ve özveriyle çalışanlara…” diyen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca: “13. Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’ün Çankaya köşküne göndermeye, tek adam rejimine son vermeye “SözVeriyoruz”

Editör: Haber Merkezi