CHP’li Yazgan, yerel basın için Meclis kürsüsünden iktidara seslendi:  ‘Yanlış yapıyorsunuz’ CHP’li Yazgan, yerel basın için Meclis kürsüsünden iktidara seslendi: ‘Yanlış yapıyorsunuz’

Halef Oygur, Seyhan için çalışıyor


Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Yılında parti rozeti takan Oygur ailesinin önemli ferdi Halef Oygur, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Gülbahçesi, Denizli, Dağlıoğlu, Gürselpaşa ve Barbaros mahallelerinde yoğun destekle seçim çalışması yürüten Oygur, önceki gün kalabalık bir toplantıda dostlarıyla buluştu.


Babasından devraldığı bayrağı taşıyan Halef Oygur, Seyhan ilçesinin gelişmesi için var gücüyle çalışmaya hazır olduğunu kaydetti. Önceki dönem meclis üyeleri ve partide aktif siyaset yapan bir çok kişinin desteğini alan Halef Oygur’un düzenlediği toplantı adeta mitinge dönüştü.

halef oygur (3)
Seyhan’da CHP’nin Belediye Başkan Adayı kim olursa olsun canla başla, tüm ekibiyle çalışmaya  hazır olduğunu söyleyen Oygur, “Partimizin başarısı ve belediye başkan adayımızın seçilmesi için ailemizle ve dostlarımızla, akrabalarımızla elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi