“1919 YAKILAN ÖZGÜRLÜK MEŞALESİ  SONSUZA DEK YANACAK”


 CEYHANLI GENÇLERLE EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖZEL BİREYLER İÇİN UÇURTMA ATÖLYESİ DÜZENLEDİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖZEL BİREYLER İÇİN UÇURTMA ATÖLYESİ DÜZENLEDİ


Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine kazandırdığı bağımsızlık ruhuna ve vizyoner liderliğine dikkat çekti.

“19 Mayıs 1919, bir milletin yeniden ayağa kalkışının, özgürlük ve bağımsızlık aşkının sembolüdür” diyen Başkan Aydar, Atatürk’ün yalnızca bir asker değil, çağının çok ötesinde bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

Başkan Aydar, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Gazi Mustafa Kemal Atatürk; azmi, ileri görüşlülüğü ve milletine duyduğu sarsılmaz güven ile yalnızca bir ulusun kaderini değil, tarihin akışını değiştirmiş büyük bir liderdir. Onun Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, bugün de bizlere yol göstermeye devam ediyor.
Atatürk’ün, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyerek emanet ettiği Cumhuriyet, bizler için hem büyük bir sorumluluk hem de onurdur. Ceyhan’ın gençleriyle birlikte bu emanete sahip çıkacak; Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz.
Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, bu büyük mirası geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum.”

Editör: Haber Merkezi